Έναρξη εργασιών στον αύλειο χώρο του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Ν. Πεντέλης
Κοινωνία

Έναρξη εργασιών στον αύλειο χώρο του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Ν. Πεντέλης

Αγιασμό τέλεσε το πρωί της Τρίτης 24 Μαΐου 2016 ο προϊστάμενος του Ενοριακού Ναού Αγίας Παρασκευής της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης πατήρ Ιωάννης Σαββάκης με την έναρξη έργων διαμόρφωσης του αύλειου χώρου της εκκλησίας

Η διαμόρφωση πραγματοποιείται, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης, με χορηγία που εξασφάλισε ο πατέρας Ιωάννης από τον εφοπλιστή κο Μαρτίνο.

Ο πατέρας Ιωάννης Σαββάκης πραγματοποιεί, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, τεράστιο έργο προσφοράς αναφορικά με την ολοκλήρωση της κατασκευής του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Ν. Πεντέλης, με δράσεις πρόνοιας και αλληλεγγύης και πολλές άλλες δράσεις στη Δ.Κ. Ν. Πεντέλης, που τον έχουν καταστήσει «σύμβολο προσφοράς για την εκκλησία και τον λαό της Δ.Κ. Νέας Πεντέλης και όχι μόνο».

Στον Αγιασμό και την έναρξη των εργασιών παρέστη μεταξύ των άλλων και ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, ο οποίος δεσμεύθηκε για την προώθηση υλοποίησης του έργου κατασκευής των πεζόδρομων εκατέρωθεν του αύλειου χώρου του Ενοριακού Ναού.

Εκτός από τον δήμαρχο στον Αγιασμό παρευρέθηκε ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Νέας Πεντέλης Γεώργιος Μουαμελεντζής, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Νέας Πεντέλης Μανώλης Μιχελακάκης και πολίτες της Νέας Πεντέλης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet