Συνέντευξη Τύπου για Συνέδριο της ΚΕΔΕ για το Προσφυγικό
Αυτοδιοίκηση

Συνέντευξη Τύπου για Συνέδριο της ΚΕΔΕ για το Προσφυγικό

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου με αφορμή Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στη Σάμο με θέμα το προσφυγικό ζήτημα και την παρουσίαση της μελέτης του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης με αντικείμενο «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι προσφυγικές ροές και το μεταναστευτικό ζήτημα – Επιπτώσεις στην Κοινωνία, την Οικονομία και τον Τουρισμό», αύριο, Τετάρτη 1η Ιουνίου 2016, στις 12:00, στα γραφεία της Ένωσης  (Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 6ος όροφος).

Το εν λόγω Συνέδριο θα διεξαχθεί στη Σάμο από 2 έως 4 Ιουνίου 2016.

Παράλληλα αύριο ο κ. Γ. Πατούλης μαζί με άλλους 12 δημάρχους από όλη την Ελλάδα οι πόλεις των οποίων δέχθηκαν μεγάλο όγκο προσφυγικών ροών, θα υπογράψουν την «Έκκληση για μία πραγματικά κοινή Ευρωπαϊκή Πολιτική Ασύλου», που έχει υιοθετηθεί από την Πολιτική Επιτροπή του Συμβουλίου Δήμων και Περιφερειών της Ευρώπης (CEMR), στις 20 Απριλίου του 2016 στη Λευκωσία και την οποία έχουν προσυπογράψει 28 Εθνικές Ενώσεις Δήμων ανά την Ευρώπη.

Στην Ελλάδα το κείμενο θα υπογραφεί από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη και τους εξής 12 Δήμους: Αθηναίων, Πειραιώς, Καβάλας, Ελληνικού – Αργυρούπολης, Παιονίας, Δέλτα, Λαγκαδά, Σάμου, Λέσβου, Χίου, Λέρου, Κω.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet