2η Ενιαία Γιορτή Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

2η Ενιαία Γιορτή Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κηφισιάς

Η 2η Ενιαία Γιορτή των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κηφισιάς θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016, στις 19:00, στο Αθλητικό Κέντρο «Ι. Ζηρίνης».

Αφίσα - 2η Ενιαία Καλοκαιρινή ΓιορτήΗ μουσικοχορευτική εκδήλωση των παιδιών έχει θέμα «Το δαχτυλίδι της καρδιάς». Οι λιλιπούτειοι φίλοι μας χορεύοντας στους ήχους γνωστών κινηματογραφικών μουσικών επιτυχιών επιδίδονται σε μια διασκεδαστική αναζήτηση του πολυπόθητου μαγικού δαχτυλιδιού που θα τους βοηθήσει να εκφράσουν, μέσα από την τέχνη, τα δυνατότερα συναισθήματα.

Στη 2η Ενιαία Γιορτή των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Κηφισιάς, θα βρίσκεται και ο Σύλλογος «Όραμα Ελπίδας», με πρωτοβουλία του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου στον τομέα του Εθελοντισμού Γιάννη Παντελεάκη.

Εκεί όλοι οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους σκοπούς της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, «Όραμα Ελπίδας» και να εγγραφούν και οι ίδιοι αν το επιθυμούν ως δότες. Παράλληλα τα παιδιά θα μπορέσουν να γνωρίσουν από κοντά τις δύο «ζωντανές» συλλεκτικές φιγούρες Playmobil play & give, τον Πυροσβέστη Φώτη και την Κτηνίατρο Ζωή, και να λάβουν ως αναμνηστικό δώρο της εγγραφής των γονέων τους, το παραμύθι «Η πιο ωραία δουλειά του κόσμου».

Οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι των Παιδικών Σταθμών Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας Γιάννης Παντελεάκης και Κλεοπάτρα Χατζοπούλου αντίστοιχα, καλούν τους γονείς να «αγκαλιάσουν» την προσπάθεια του «Συλλόγου Όραμα Ελπίδας». Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση του Δήμου Κηφισιάς «ας βοηθήσουμε τα χαμόγελα και η χαρά της γιορτής των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας να φτάσει και στα χείλη και την καρδιά των παιδιών που υποφέρουν».

Μετά τη γιορτή θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι επιβράβευσης των παιδιών. Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη χαρά να διασκεδάσουν και να χορέψουν υπό τους ήχους της μουσικής του συγκροτήματος «Λάχανα και Χάχανα».

Δύο λόγια για τον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» και για το πρόγραμμα Playmobil play & give:

Η Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Όραμα Ελπίδας» έχει κλείσει 2 χρόνια ζωής και «μετράει» κιόλας 30.000 εθελοντές δότες. Ανάμεσά τους βρέθηκαν ήδη τρεις συμβατοί δότες και σώθηκαν δυο ζωές.

Η PLAYMOBIL HELLAS, δημιούργησε πριν 4 χρόνια το πρόγραμμα Playmobil play & give με στόχο την ενίσχυση των σκοπών της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού τον Οστών «Όραμα Ελπίδας». Με τις ζωντανές συλλεκτικές της φιγούρες θα δείξουν στους μικρούς φίλους μας την πραγματική αξία της αλληλεγγύης και της προσφοράς, με τον πιο διασκεδαστικό και διαδραστικό τρόπο!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet