Μεγάλη συμμετοχή στις «2 Μέρες Γιορτής» στο Θέατρο Ρεματιάς
Πολιτισμός

Μεγάλη συμμετοχή στις «2 Μέρες Γιορτής» στο Θέατρο Ρεματιάς

Για δεύτερη μέρα χθες, Τρίτη 31 Μαΐου 2016, εκατοντάδες πολίτες τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Χαλανδρίου για να γιορτάσει τον έναν χρόνο μετά τον εμπρησμό του Θεάτρου Ρεματιάς στις 18 Μαΐου 2015.

Ιδιαίτερα θερμό χειροκρότημα απέσπασε η Ορχήστρα Academica Αθηνών που ερμήνευσε υπό τη διεύθυνση του Νίκου Αθηναίου γνωστές κλασικές συνθέσεις των W.A. Mozart, J.S. Bach, B. Britten, S. Barber καθώς και έργο του G.F. Haendel σε σύγχρονη μεταγραφή του σολίστ Χρίστου Παπαγεωργίου, ο οποίος και παρουσίασε στο κοινό τα επιμέρους έργα δίνοντας πληροφορίες για την περίοδο της δημιουργίας και τους δημιουργούς τους. Στη συναυλία συμμετείχε επίσης ως σολίστ η Ευγενία Παπαδήμα.

Με τη χτεσινή συναυλία έκλεισαν οι «2 Μέρες Γιορτής» στο Θέατρο Ρεματιάς. Είχε προηγηθεί η συναυλία με τίτλο «Το αστικό λαϊκό τραγούδι στον 20ο αιώνα» με την Αφεντούλα Ραζέλη, τον Στέλιο Γαλανό και τη λαϊκή ορχήστρα «Φόντο». Ο Δήμος Χαλανδρίου προσκαλεί τώρα τους πολίτες να επισκεφθούν ξανά το θέατρο κατά το Φεστιβάλ Ρεματιάς, το οποίο ξεκινά την 1η Ιουλίου με μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων, η συντριπτική πλειονότητα των οποίων προσφέρεται δωρεάν στο κοινό.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet