75 εθελοντές αιμοδότες… χάρισαν ζωή, στην αιμοδοσία του Δήμου Ηρακλείου
Κοινωνία

75 εθελοντές αιμοδότες… χάρισαν ζωή, στην αιμοδοσία του Δήμου Ηρακλείου

Πιστοί στο ραντεβού τους με την κοινωνική προσφορά, οι Ηρακλειώτες ανταποκρίθηκαν σε ακόμα ένα κάλεσμα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου, οι οποίοι διοργάνωσαν άλλη μια τακτική αιμοδοσία στην πόλη.

Το επιτελείο των Δημοτικών Ιατρείων, σε συνεργασία με το συνεργείο αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», υποδέχθηκαν 75 εθελοντές αιμοδότες που πρόσφεραν λίγο από το αίμα τους και μόλις 10 λεπτά από τον χρόνο τους για να σωθούν ζωές…

Όπως πάντα, το καλύτερο παράδειγμα έδωσαν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά και ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος, που έσπευσαν πρώτοι να δωρίσουν αίμα για τους συνανθρώπους μας.

Τη δράση στήριξαν το προσωπικό και τα μέλη των ΚΑΠΗ καθώς και οι εργαζόμενοι στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς προμηθεύοντας το φαγητό που προσφέρθηκε στους αιμοδότες.

«Λίγα λεπτά από τον χρόνο μας μπορούν να δώσουν ζωή σε έναν συνάνθρωπό μας που το χρειάζεται. Δεν θα κουραστούμε ποτέ να το λέμε, δεν θα κουραστούμε ποτέ να κάνουμε τέτοιες δράσεις. Ραντεβού και πάλι τον Δεκέμβριο, στην επόμενη δράση αιμοδοσίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και του Συλλόγου Εργαζομένων», το μήνυμα της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Μαρίας Παντερή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet