Κοντά στο Σχολείο Κωφών και στη θεατρική ομάδα του ΠΕΑΠ ο δήμαρχος
Πολιτισμός

Κοντά στο Σχολείο Κωφών και στη θεατρική ομάδα του ΠΕΑΠ ο δήμαρχος

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, παρευρέθη στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρήκοων όπου παρακολούθησε την καλοκαιρινή γιορτή του σχολείου.

Ο δήμαρχος χαιρέτισε τα παιδιά και το εκπαιδευτικό προσωπικό και δήλωσε ενθουσιασμένος από την ιδιαίτερα ξεχωριστή και πολύ όμορφη γιορτή. Οι μαθητές, συγκινημένοι από την παρουσία και τη στήριξη του κ. Τ. Μαυρίδη, χαιρέτισαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τον δήμαρχο και του ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι.

Ο κ. Τ. Μαυρίδης, μετά το πέρας της εκδήλωσης, έδωσε θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές, τους ευχήθηκε καλή πρόοδο και δήλωσε ότι η αγάπη του και η στήριξή του θα είναι πάντα δεδομένη.

Εν τω μεταξύ, ο δήμαρχος παρακολούθησε τη θεατρική παράσταση «Ευμενίδες» του Αισχύλου από τη θεατρική ομάδα του ΠΕΑΠ. Στην αριστουργηματική αυτή τραγωδία του Αισχύλου, ο άγραφος νόμος της εκδίκησης αντικαθίστανται από τη δικαστική διαδικασία και οι δίκες, που κρίνονται με όρκους, ύστερα διεξάγονται με βάση τις μαρτυρίες και την έρευνα. Ένα ακόμα και σήμερα σύγχρονο έργο με πραγματικές διαστάσεις.

Ο δήμαρχος μετά το τέλος της παράστασης έδωσε θερμά  συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της θεατρικής ομάδας του ΠΕΑΠ που, όπως είπε, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια συγκλονιστική παράσταση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet