Ομιλία για τις διαταραχές μνήμης πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ Ν. Πεντέλης
Κοινωνία

Ομιλία για τις διαταραχές μνήμης πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ Ν. Πεντέλης

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 από την Εταιρεία Προληπτικής Ψυχιατρικής σε συνεργασία με το ΚΑΠΗ Νέας Πεντέλης ομιλία – συζήτηση για τη μνήμη με θέμα «Μήπως Ξεχνάμε; Διαταραχές Μνήμης και Τρόποι Αντιμετώπισης».

Το θέμα ανέπτυξαν οι ομιλητές: Γιώργος Χριστοδούλου, ομότιμος καθηγητής Ψυχιατρικής και πρόεδρος του ΕΠΡΟΨΗ, Γεώργιος Παρασκευάς, επίκουρος καθηγητής Νευρολογίας Α΄ Νευρολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Τμήμα Νοητικών και Κινητικών Διαταραχών, Μονάδα Νευροχημείας και δρ. Ίλια Θεοτοκά, κλινική ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια, Α΄ Ψυχιατρικής Κλινικής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης στον σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τον υπεύθυνο του ΚΑΠΗ Νέας Πεντέλης Λευτέρη Κιτσούλη, καθώς και την ταμία του Δ.Σ. της συνδιοργανώτριας εταιρείας Ελένη Γκρέτσα, για την εκδήλωση και ανέφερε ότι «τα ΚΑΠΗ του Δήμου Πεντέλης δεν είναι χώροι στους οποίους διακονούνται μεγάλοι άνθρωποι, αλλά χώροι πολιτισμού, γνώσης, ανταλλαγής απόψεων και προώθησης θεμάτων που αφορούν και στους πολύ νεότερους».

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης Κωνσταντίνος Μωραΐτης, ο πρόεδρος του ΟΚΠΑ Άγγελος Παλαιοδήμος, ο δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Ζώης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet