Στις 18:30 η συγκέντρωση του κινήματος «Παραιτηθείτε»
Κοινωνία

Στις 18:30 η συγκέντρωση του κινήματος «Παραιτηθείτε»

Στις 18:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πολυσυζητημένη συγκέντρωση του κινήματος «Παραιτηθείτε» στο Σύνταγμα, λόγω της στάσης εργασίας των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Σε μήνυμά τους στην επίσημη σελίδα του κινήματος στο Facebook οι διοργανωτές αναφέρουν ότι ζήτησαν να αλλάξει ώρα η στάση εργασίας στα μέσα μεταφοράς για να διευκολυνθούν όσοι θέλουν να λάβουν μέρος στη συγκέντρωση. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε, με αποτέλεσμα να μεταφέρουν νωρίτερα τη συγκέντρωση.

«Παρά το αίτημά μας και τις συνεχείς προσπάθειές μας για να αλλάξει ώρα η ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ των Μετρό, Ηλεκτρικού και Τραμ η οποία ανακοινώθηκε ΞΑΦΝΙΚΑ την προηγούμενη εβδομάδα για την Τετάρτη το βράδυ ΑΚΡΙΒΩΣ την ώρα της συγκέντρωσης (και ενώ πρώτα είχαν πατηθεί πάνω από 20.000 διαδικτυακές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος στην σελίδα μας) δεν είχαμε μέχρι τώρα ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ από τα αρμόδια συνδικαλιστικά όργανα.

»Αποφασίσαμε λοιπόν για την εξυπηρέτηση όλων των πολιτών και για την ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ τους από και προς την πλατεία Συντάγματος με όλα τα διαθέσιμα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς να μεταφέρουμε την ώρα της συγκέντρωσης για λίγο νωρίτερα, δηλαδή στις 18:30» αναφέρουν στο μήνυμά τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet