Εξαιρετική έκθεση ζωγραφικής από τον «Άγιο Γεώργιο Γκιούλμπαξε»
Πολιτισμός

Εξαιρετική έκθεση ζωγραφικής από τον «Άγιο Γεώργιο Γκιούλμπαξε»

Ο Μικρασιατικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μελισσίων «Άγιος Γεώργιος Γκιούλμπαξε» διοργάνωσε και παρουσίασε έκθεση ζωγραφικής, την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων.

Έργα παιδιών σχολικής ηλικίας αλλά και ενηλίκων, παρουσιάστηκαν στην κατάμεστη αίθουσα του 2ου ορόφου του Πολιτιστικού Κέντρου Μελισσίων σε μία εξαιρετική έκθεση ζωγραφικής. Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Συλλόγου Παναγιώτης Γκατζόλης, ο οποίος ευχαρίστησε τη δασκάλα Ζωγραφικής Καλλιόπη Ρούση, για τα πολλά και αξιόλογα έργα της έκθεσης, που δείχνουν, όπως ανέφερε, την πολύ καλή δουλειά που γίνεται, και φυσικά τα παιδιά που με το ταλέντο τους και τις οδηγίες της δασκάλας έχουν φθάσει σε αυτό το επίπεδο ζωγραφικής. Σε όλα τα παιδιά και στους ενήλικες απονεμήθηκαν αναμνηστικοί έπαινοι για την προσπάθειά τους για όλοι την χρονιά που πέρασε.

Ακολούθησε μπουφές με εκλεκτά εδέσματα και αναψυκτικά, με προσφορές καταστημάτων της περιοχής, τα οποία ο Σύλλογος ευχαριστεί με ανακοίνωσή του: το Ψητοπωλείο «Βλάχος», τη φρουταγόρα «Πανδεσία», το Βιβλιοπωλείο «Μαγικό Μολύβι», το Βιβλιοπωλείο «Monogram», To κατάστημα «Περίτεχνο»και το Φαρμακείο « Σ. Παναγιωτίδη».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η θεματική αντιδήμαρχος Δήμου Πεντέλης Άντα Μπούσουλα, οι τοπικοί σύμβουλοι Μελισσίων Γιώργος Μαγιάτης και ειδικός γραμματέας του Συλλόγου και η κα Σταυρούλα Μιχαλοπούλου και πλήθος γονέων και πολιτών που κατέκλυσαν το Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet