Άνοιξε η αυλαία του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Άνοιξε η αυλαία του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου

Περισσότεροι από 200 χορευτές/ τριες όλων των ηλικιών από τα Τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού άνοιξαν την αυλαία του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου, στο κατάμεστο από θεατές Αμαλίειο Θέατρο, ερμηνεύοντας πλούσιες χορογραφίες zuba, χιπ –χοπ, φλαμένγκο, οριεντάλ, λάτιν, salsa, αλλά και ευρωπαϊκούς και παραδοσιακούς χορούς.

Τη μεγαλειώδη χορευτική παράσταση χειροκρότησε μαζί με τους εκατοντάδες θεατές ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του υπογράμμισε:
«Ο Πολιτισμός και η Τέχνη πρωταγωνιστούν και το φετινό καλοκαίρι στο Μαρούσι, με επίκεντρο τον σύγχρονο και γνώριμο χώρο του Αμαλίειου Θεάτρου. Πλειάδα πολιτιστικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων θα ομορφύνουν τα καλοκαιρινά βράδια μας. Επιδιώκουμε το Φεστιβάλ του Δήμου μας να αγκαλιάσει όλους τους πολίτες και όλοι να απολαύσουμε τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες, με ειδικές προνομιακές τιμές για τους κατόχους της Artemis Card, αλλά και τη διάθεση δωρεάν εισιτηρίων σε οικονομικά ευπαθείς συμπολίτες μας. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα χορευτικά τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού για την άψογη καλλιτεχνική παρουσία τους και την ευχάριστη βραδιά που μας χάρισαν. Εύχομαι Καλό Καλοκαίρι σε όλους και σας περιμένουμε να πλαισιώσετε με την παρουσία σας το Φεστιβάλ».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Νικόλαος Πέππας και ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κόνιαρης.

Υπεύθυνοι καθηγητές των χορευτικών τμημάτων είναι οι: Έφη Κεραμάρη, Γιώργος Φραγκάκης, Μαρία Θεοδωράτου, Νικόλ Καμζέλα, Ιωάννα Ντάρλα, Καλυψώ Μανή, Τάσος Κατσάρας, Μαντώ Κυρίτση, Σύλια Παναγιωτοπούλου, Ναταλία Πολουχίνα.

Το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζεται με τη χορευτική παράσταση των Τμημάτων Ρυθμικής & Μπαλέτου, την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 και ώρα 20:30.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet