Μεγάλη συμμετοχή στο 12ο Τουρνουά 3Χ3 «Σταύρος Φίλιππας»

Μεγάλη συμμετοχή στο 12ο Τουρνουά 3Χ3 «Σταύρος Φίλιππας»

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή 10, 11 & 12/6 το 12ο Τουρνουά 3Χ3 «Σταύρος Φίλιππας» που οργάνωσε ο Καλαθοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Μελισσίων.

Συμμετείχαν 47 ομάδες των 3 ή 4 αθλητών, όλων των ηλικιών αγοριών, που έπαιξαν με πάθος για τη διάκριση. Σημαντικότατη η συμμετοχή στις ηλικίες των 2001-2 και 2003. Για πρώτη χρονιά προστέθηκε η κατηγορία ROOKIES στην οποία συμμετείχαν αθλητές γεννημένοι το 2007, αλλά και μικρότεροι.

Μετά το πέρας των αγώνων σε κάθε ηλικιακή ζώνη ακολουθούσε η βράβευση των νικητριών ομάδων με μετάλλια και κύπελλα.

Εκ μέρους της διοίκησης του Καλαθοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Μελισσίων απευθύνονται θερμές ευχαριστίες:

  • Στους χορηγούς του τουρνουά Supermarket Σκλαβενίτης & INTERFOOD.
  • Στους προπονητές Στέλιο Σταϊκόπουλο (Επικεφαλής Προπονητής Υποδομών Αγοριών ΚΑΟ Μελισσίων), Σώζων Αγγελόπουλο, Παντελή Καλογερόπουλο, Γιώργο Καλλέργη, Νίκο Κουτρουμπή, Γιάννη Μπελέγρη & Γιάννη Ψυχογιόπουλο για τη βοήθειά τους στην ομαλή διεξαγωγή του Τουρνουά.
  • Σε όλους τους εθελοντές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και παρουσιάστηκαν για να βοηθήσουν στη διοργάνωση των αγώνων.
  • Στους προπονητές άλλων συλλόγων που συμμετείχαν με αρκετές ομάδες τους στο Τουρνουά.

Δημοφιλή άρθρα