Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Στην πίτα του Συλλόγου «Αγ. Ιωάννης»

0
458 Προβολές

Στη συνεστίαση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Ο Άγιος Ιωάννης», παρουσία μελών και φίλων του Συλλόγου, παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος από την πρόεδρο του Δ.Σ. Μαρία Ανδρούτσου.

Στον χαιρετισμό του, ο κ. Γιώργος Πατούλης έδωσε τις θερμές ευχές για το νέο έτος στους παριστάμενους, με τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Αμαρουσίου και ο ίδιος προσωπικά βρίσκονται κοντά στα μέλη του Συλλόγου και στηρίζουν το έργο τους.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα σημαντικό κοινωνικό έργο που πραγματοποιείται στον Δήμο Αμαρουσίου για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας, οι οποίοι πλήττονται από την κρίση, με την υποστήριξη των εθελοντών και την ευγενική προσφορά και αλληλεγγύη των συλλόγων και φορέων της πόλης.

Αναφερόμενος, επίσης, στα έργα υποδομών και ανάπλασης που υλοποιούνται στο Μαρούσι, μεταξύ άλλων έκανε ειδική αναφορά στο σημαντικό έργο της βιοκλιματικής ανάπλασης του κέντρου, του οποίου η ολοκλήρωση θα αναβαθμίσει την περιοχή και θα δώσει υπεραξία στο ιστορικό, εμπορικό κέντρο της πόλης.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up