Ενθουσίασαν τα Μουσικά Σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Ενθουσίασαν τα Μουσικά Σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου

Μία υπέροχη ροκ συναυλία από τα Μουσικά Σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου απόλαυσαν οι θεατές που παευρέθηκαν στο θέατρο του Αμαλίειου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2016.

Οι σπουδαστές του Μοντέρνου Τμήματος του Δημοτικού Ωδείου μεταξύ άλλων ερμήνευσαν τραγούδια των: Red hot chili peppers, Cranberries, Lenny Kravitz, The white stripes κ.ά., υπό την καθοδήγηση των καθηγητών του Τμήματος Ελένης Καπνόριζα και Γιάννη Μυγδάνη.

Τα συγχαρητήρια του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη μετέφεραν στους σπουδαστές και τους συντελεστές της μουσικής εκδήλωσης η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη και ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Νικόλαος Πέππας, που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Το Μοντέρνο Τμήμα του Δημοτικού Ωδείου ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από 5 χρόνια, έχοντας σήμερα στο δυναμικό του πλέον των 60 σπουδαστών που διδάσκονται μοντέρνα όργανα, όπως σαξόφωνο, τρομπέτα, ηλεκτρική κιθάρα, αρμόνιο κ.ά.  Στα Μουσικά Σύνολα μπορούν να συμμετάσχουν σπουδαστές και μη του Δημοτικού Ωδείου.

Τη γενική επιμέλεια – διεύθυνση της συναυλίας είχε η κα Φωτεινή Κοσκόρου και την οργάνωση η κα Ελένη Χοζού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet