Ν. Κάββαλος: Φτηνή αντιπολίτευση στις στάχτες… από την κα Διακολιού
Κοινωνία

Ν. Κάββαλος: Φτηνή αντιπολίτευση στις στάχτες… από την κα Διακολιού

«Πολιτική ανευθυνότητα» καταλογίζει στην ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο Αμαρουσίου Μαίρη Διακολιού ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής του Δήμου Νικόλαος Κάββαλος απαντώντας σε ανακοίνωση της πρώτης με την οποία επιρρίπτει ευθύνες στη διοίκηση του Δήμου για πυρκαγιά που ξέσπασε στο Κτήμα Καρέλλα (Ευθύνες στη διοίκηση για τη φωτιά στο Καρέλλα επιρρίπτει η Μ. Διακολιού).

Ο αντιδήμαρχος κατηγορεί τη δημοτική σύμβουλο ότι κάνει «φτηνή αντιπολίτευση στις στάχτες», όπως τονίζει στην ακόλουθη ανακοίνωση – απάντηση:

Η ανευθυνότητα της κας Διακολιού ξεπερνά κάθε όριο

Η αγωνιώδης προσπάθεια της κας Διακολιού να διατηρηθεί στην επικαιρότητα, την οδηγεί σε απανωτές γκάφες, που αποδεικνύουν την πολιτική της ανωριμότητα, που αγγίζει πλέον και τα όρια της πολιτικής ανευθυνότητας.

Αφού προσπάθησε ανεπιτυχώς να φορτώσει στη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου μέρος των ευθυνών για το αποτρόπαιο έγκλημα που έγινε πριν μερικές εβδομάδες, σε υπόγειο χώρο στάθμευσης καταστήματος τροφίμων που βρίσκεται στα όρια της πόλης μας, επειδή ο χώρος αυτός ανήκε ιδιοκτησιακά στο Δήμο, τώρα επανέρχεται.

Κι επιχειρεί να αποδώσει στον Δήμο Αμαρουσίου και τη διοίκηση του την ευθύνη για την εκδήλωση περιστατικού πυρκαγιάς που συνέβη προχθές, στην περιοχή του Κτήματος Καρέλλα.

Με δήλωση που απέστειλε στα τοπικά ΜΜΕ, αλλά και με ερώτημα που υπέβαλλε προς το Δημοτικό Συμβούλιο, ισχυρίζεται ότι για την πυρκαγιά ευθύνεται το γεγονός ότι δεν είχε γίνει στον συγκεκριμένο χώρο καθαρισμός των χόρτων. Φυσικά ο ισχυρισμός αυτός δεν έχει καμία ισχυρή βάση, αφού τη συγκεκριμένη ημέρα, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν, ο κίνδυνος εμφάνισης πυρκαγιών ήταν μεγάλος. Αυτό το γνώριζαν η υπηρεσία και το προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, γι΄ αυτό κι επενέβησαν άμεσα, μαζί με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και το προσωπικό των γειτονικών Δήμων που έσπευσαν αμέσως στην περιοχή μόλις εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, την οποία και κατέσβεσαν.

Αυτό λοιπόν που όφειλε να αναγνωρίσει η κα Διακολιού ήταν η άμεση κινητοποίηση και ανταπόκριση του προσωπικού του Δήμου μας. Κι όχι να ασκεί φτηνή αντιπολίτευση στις στάχτες.

Κάποια στιγμή πρέπει να αντιληφθεί ότι στον λαϊκισμό και την πολιτική ανευθυνότητα υπάρχουν και όρια. Τα οποία η ίδια ξεπερνά διαρκώς, για να εξασφαλίσει λίγες γραμμές δημοσιότητας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet