«Τίτλοι τέλους» σε μια «γεμάτη» χρονιά για το χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα
Αθλητισμός

«Τίτλοι τέλους» σε μια «γεμάτη» χρονιά για το χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα

Πλημμύρισε από παιδικές φατσούλες και χαμόγελα γονέων το αθλητικό κέντρο Δαΐς, με αφορμή τη γιορτή για τη λήξη των ακαδημιών του χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα, η οποία διεξήχθη την Τετάρτη 22/6.

Σε μία λιτή και ζεστή εκδήλωση, τα παιδιά του ΑΣΕΔ έριξαν «τίτλους τέλους» στη φετινή χρονιά, «η οποία ολοκληρώνεται με ιδανικό τρόπο μιας και οι διακρίσεις για τα τμήματα του χάντμπολ είναι πολλές», όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Οι ομάδες Παμπαίδων Β’ και mini παρέδωσαν στον πρόεδρο του Συλλόγου, Κωστή Δούκα, τα κύπελλα που κατέκτησαν, μιας και τερμάτισαν στη δεύτερη θέση στα πρωταθλήματα ΕΣΧΑ και ο ίδιος τους ευχήθηκε πάντα νίκες και επιτυχίες.

Στην εκδήλωση οι μικροί αθλητές του χάντμπολ ξετύλιξαν όλο το ταλέντο τους μέσα στο γήπεδο, ενώ δεν δίστασαν να βρεθούν αντιμέτωποι ακόμα και με τους γονείς τους, σε έναν αγώνα ο οποίος σίγουρα ήταν διαφορετικός από όλους τους άλλους.

Παράλληλα, δοκίμασαν τις… δυνάμεις τους και στα πέναλτι, όπου εκεί συνάντησαν κάτω από τα δοκάρια τον πρόεδρο του ΑΣΕΔ.

Η βραδιά έκλεισε στην παραδοσιακή ταβέρνα «Μαζωμός», όπου γονείς και παιδιά δείπνησαν μαζί, παρουσία του διευθυντή του ΑΣΕΔ και μέλους του Δ.Σ., Απόστολου Κατσαρού, του αρχιπροπονητή χάντμπολ, Γιώργου Κρανάκη και του team manager της ανδρικής ομάδας, Γρηγόρη Χατσατουριάν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet