Με τσικουδιά & μεζέδες γιόρτασε τον Κλήδονα η Ένωση Κρητών Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Με τσικουδιά & μεζέδες γιόρτασε τον Κλήδονα η Ένωση Κρητών Αμαρουσίου

Παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το κρητικό παραδοσιακό γλέντι, που διοργάνωσε με την υποστήριξη του Δήμου η Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς», με την ευκαιρία της γιορτής του Αη Γιάννη του Κλήδονα.

Εκατοντάδες μέλη και φίλοι του Συλλόγου απόλαυσαν πλούσια κρητικά εδέσματα και κρητική τσικουδιά, ενώ διασκέδασαν με ζωντανή παραδοσιακή μουσική.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο δήμαρχος Αμαρουσίου ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Σηφάκη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τις όμορφες παραδοσιακές βραδιές που διοργανώνουν στο Μαρούσι, οι οποίες συμβάλλουν, όπως ανέφερε, στη διαφύλαξη της πολιτιστικής μας παράδοσης, ενώ κρατούν ζωντανά τα έθιμα μας, μεταλαμπαδεύοντας τα στις επόμενες γενιές.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον κ. Πατούλη για την, στήριξή του στην προσπάθεια του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η σύζυγος του δημάρχου, πρόεδρος του ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης –Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, οι αντιδήμαρχοι Δήμου Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη, Νικόλαος Κάββαλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Νικόλαος Πέππας, Δημήτρης Καρλαύτης, Κωνσταντίνος Ρώτας, Λευτέρης Μαγιάκης και Κωνσταντίνος Βλάχος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet