Πανελλήνιοι Αγώνες Τοξοβολίας διεξήχθησαν στη Δ.Κ. Μελισσίων
Αθλητισμός

Πανελλήνιοι Αγώνες Τοξοβολίας διεξήχθησαν στη Δ.Κ. Μελισσίων

Το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου 2016 διεξήχθησαν, στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Ομίλου Μελισσίων (ΑΟΜ) στη Δ.Κ. Μελισσίων, Πανελλήνιοι Αγώνες Τοξοβολίας, τους οποίους συνδιοργάνωσαν ο Αθλητικός Όμιλος «ΣΕΙΡΙΟΣ» και η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, με την συνεργασία του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού (ΟΠΑΘ) του Δήμου Πεντέλης.

Οι αγώνες διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία και διακρίθηκαν για την άριστη οργάνωσή τους, κατάσταση η οποία τιμά τους διοργανωτές και ειδικότερα τον Α.Ο. «ΣΕΙΡΙΟΣ», που είχε και το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης οργάνωσης των αγώνων, όπως ενημερώνει ο Δήμος Πεντέλης.

Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές από όλη την Ελλάδα και Πεντελιώτες.

Στους διακριθέντες ήταν και η αθλήτρια του Α.Ο. «ΣΕΙΡΙΟΣ» Νίκη-Μαργαρίτα Κωνσταντάκη, η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Παγκορασίδων Ολυμπιακού Τόξου (Αναπτυξιακό).

Τους αγώνες παρακολούθησε και ο δήμαρχος της πόλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, ο οποίος συνεχάρη τον προπονητή του Α.Ο. «ΣΕΙΡΙΟΣ», Αθανάσιο Μπάρκα, για την άριστη οργάνωση των αγώνων και τις επιτυχίες των αθλητών του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet