Την Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη τίμησε ο ΟΚΠΑ Δήμου Πεντέλης
Κοινωνία

Την Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη τίμησε ο ΟΚΠΑ Δήμου Πεντέλης

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑ) του Δήμου Πεντέλης πραγματοποίησε το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 στον κήπο του, μουσική εκδήλωση με σκοπό να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον πρόεδρο του ΟΚΠΑ Άγγελο Παλαιοδήμο ο οποίος προλόγισε την υπεύθυνη της Δομής Αιμοδοσίας του Δήμου Πεντέλης, Αγνή Ζώη.

Στη συνέχεια η κα Αγνή Ζώη ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές αιμοδότες και φίλους για την παρουσία τους σε μια τόσο ευαίσθητη ανθρωπιστική εκδήλωση και τόνισε ότι «ο εθελοντής αιμοδότης είναι ο άνθρωπος της προσφοράς, της αγάπης και της αλληλεγγύης και η εθελοντική αιμοδοσία η κορυφαία εκδήλωση εθελοντισμού και πολιτισμού».

Το μήνυμα που δόθηκε είναι, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου: «Μοιράζομαι τη ζωή. Το αίμα μας ενώνει όλους. Ένας εθελοντής αιμοδότης σε κάθε σπίτι».

Την εκδήλωση πλαισίωσε με μεγάλη επιτυχία η χορωδία ΣΥΝΩΔΗΠΟΡΟΙ του Β ΚΑΠΗ Μελισσίων, με μαέστρο τη Μαργαρίτα Κοκκινάκη.

Τέλος δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στην μαέστρο και στους εθελοντές της Δομής Αιμοδοσίας.

Ακολούθησε δεξίωση με πλούσιο μπουφέ, τον οποίο προσέφεραν οι χορηγοί: supermarket Σκλαβενίτης, ο φούρνος Παλαιοδήμος, το Ζαχαροπλαστείο Ντάλια, η κουζίνα της κ. Χρυσάνθης και το μέλος της χορωδίας κα Ελένη Ρόδη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η θεματική αντιδήμαρχος Άντα Μπούσουλα, ο πρόεδρος του ΟΚΠΑ Άγγελος Παλαιοδήμος,  οι δημοτικοί σύμβουλοι Λευτέρης Κιτσούλης, Καίτη Μασμανίδου και Ηλίας Βιλιώτης, ο διευθυντής του Λυκείου Μελισσίων Γιάννης Μαρκότσης, η υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Κική Μπάρα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Πελοποννησίων Νίκος Καμπέρης και ο πρόεδρος του Σύνδεσμου Μικρασιατών – Γκιουλμπαξιωτών «Νέα Ροδώνη» Χρήστος Κάζος και πλήθος κόσμου που γέμισε τον χώρο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet