Το ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ είναι ενημερωτικός ιστότοπος για την Αυτοδιοίκηση και τον Βόρειο Τομέα Αττικής, που πιστεύει ότι η ενυπόγραφη και με άποψη δημοσίευση αποτελεί τον θεμέλιο λίθο κάθε κοινωνίας ενεργών και υπεύθυνων πολιτών-δημοτών. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι επιτακτική η ανάγκη για ένα Μέσο αμφίδρομης επικοινωνίας, έγκαιρης πληροφόρησης και παρεμβατικής δημοσιογραφίας κι αυτή την ανάγκη επιχειρούμε να ικανοποιήσουμε.

Οι συντάκτες του ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ δεν φιλοδοξούν να κατευθύνουν τις εξελίξεις σε αυτοδιοικητικό επίπεδο, ούτε να γίνουν φορείς της μίας και μοναδικής Αλήθειας. Αντιθέτως, επιθυμούν να καταστούν συμμέτοχοι στη συν-διαμόρφωση μιας καλύτερης καθημερινότητας σε τοπικό επίπεδο. Για τούτο, συντάκτες του ιστοτόπου μας δεν είναι μόνο όσοι κατέχουν δημοσιογραφική ταυτότητα, αλλά και κάθε ενεργός πολίτης, σύλλογος και φορέας που αγωνιά και αγωνίζεται για μία βιώσιμη, αποτελεσματική και κοινωνικά δίκαιη Αυτοδιοίκηση.

Δηλαδή, όλοι Εμείς…

Υ.Γ. Παρ΄ όλα αυτά, επειδή κάποιος πρέπει να έχει τη βασική ευθύνη για τις δημοσιεύσεις του ιστοτόπου, ο «δράστης» του ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ πρέπει να δηλωθεί:

Φιλικά

Θάνος Σταθόπουλος

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet