Είμαστε και… πάλι «αέρα»
Ενυπόγραφα

Είμαστε και… πάλι «αέρα»

Οι έστω και ολιγοήμερες… διακοπές λόγω Πάσχα δεν ήταν μέσα στον προγραμματισμό του enypografa.gr. Και τούτο γιατί ο υπεύθυνος του συγκεκριμένου δημοσιογραφικού ιστοτόπου γνωρίζει ότι, όσο κι αν ακούγεται (στην κυριολεξία, διαβάζεται) υπερβολικό, η ειδησεογραφία δεν σταματά ποτέ. Ωστόσο, υπάρχουν και λόγοι, πέραν της θελήσεως οποιουδήποτε, που ανατρέπουν τους σχεδιασμούς.

Το enypografa.gr βρέθηκε για λίγα 24ωρα εκτός… αέρα για λόγους που, τελικώς, θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν θετικοί. Στο ξεκίνημά μας «κρατούσαμε μικρό καλάθι», το οποίο τελικώς αποδείχθηκε πολύ μικρό για να χωρέσει την εμπιστοσύνη με την οποία εσείς, οι επισκέπτες μας, μας περιβάλλετε. Η εταιρεία διαχείρισης του ειδησεογραφικού ιστότοπού μας δεν περίμενε ότι τόσο γρήγορα το enypografa.gr θα γινόταν καθημερινός τόπος επίσκεψης για τόσο μεγάλο πλήθος χρηστών του διαδικτύου. Το αποτέλεσμα ήταν να μην μπορέσουμε, με την υφιστάμενη υποδομή, να υποδεχθούμε απρόσκοπτα τη δική σας ανταπόκριση.

Όπως ήταν φυσικό, η αντίδραση ήταν άμεση. Έστω κι εν μέσω αργιών, οι συνεργάτες του enypografa.gr., τους οποίους κι ευχαριστούμε από καρδιάς, προχώρησαν στην αναβάθμιση των τεχνικών υποδομών του ιστότοπού μας, ώστε να υποδέχεται χωρίς πρόβλημα τα δικά σας αιτήματα για ενημέρωση.

Ως υπεύθυνος του enypografa.gr οφείλω να απολογηθώ απέναντί σας για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσατε στην επικοινωνία μαζί μας, αλλά και για κάποιες τεχνικές ατέλειες που μπορεί να εμφανιστούν έως την πλήρη ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας αναβάθμισης. Την ίδια στιγμή, όμως, δεν μπορώ παρά να ομολογήσω τη χαρά μου γιατί το πρόβλημα που προέκυψε αποτελεί για το enypografa.gr την καλύτερη «ψήφο εμπιστοσύνης» που θα μπορούσε να λάβει από τους επισκέπτες του.

Λοιπόν, είμαστε και πάλι εδώ. Δίπλα στον ενεργό πολίτη, που θέλει ένα μέσο για να ακούγεται η φωνή του, δίπλα στη δημοτική αρχή που θέλει να προβάλλει το έργο της, δίπλα στη δημοτική παράταξη που θέλει να καταθέσει τη δική της πρόταση, δίπλα σε όποιον πολίτη, φορέα, συλλογικότητα επιθυμεί (πάντα ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ) να προσθέσει το δικό του λιθαράκι στην οικοδόμηση της κοινωνίας που επιθυμούμε, αλλά και δικαιούμαστε.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται…

Για το enypografa.gr

Θάνος Σταθόπουλος

Σχετικά άρθρα

3 Comments

  1. Swell

    Με το καλό! Aρχή είναι και δικαιολογείται το πρόβλημα. Όχι σαν κάποιους άλλους, ονόματα δεν λέμε – υπολήψεις δεν θίγουμε – που αν και χρόνια στο “κουρμπέτι”, απευθυνόμαστε συχνά στην κα Νικολούλη για να βρει το site τους.

  2. Μαρία Μπ.

    Χρόνια πολλά και εύχομαι να χρειασθείτε και νέα αναβάθμιση σύντομα!! 😉

  3. ΒΑΣΙΛΗΣ Τ.

    Ευχόμαι ενυπογράφως το bandwidth ολόκληρου του cloud να μην σας φτάνει. 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet