9 χρόνια ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ: Συνεχίζουμε να ξετυλίγουμε το νήμα της ενημέρωσης
Print Friendly, PDF & Email
Ενυπόγραφα

9 χρόνια ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ: Συνεχίζουμε να ξετυλίγουμε το νήμα της ενημέρωσης

Όταν συμπληρώσαμε τα 8 χρόνια του ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ σας είχαμε ζητήσει να μείνετε συνδεδεμένοι μαζί μας γιατί πλέον μας συνδέουν πολλά. Όχι μόνο μας ακούσατε, αλλά γίνατε ακόμη περισσότεροι, δίνοντάς μας το κίνητρο και τη δύναμη να γίνουμε κι εμείς καλύτεροι…

Αυτό το «μας συνδέουν πολλά» τελικώς έγινε το αγαπημένο μήνυμά μας. Γιατί σε μια συγκυρία που αρκετοί προσπαθούν να μας διχάσουν, να μας φέρουν σε αντιπαράθεση, να μας χωρίσουν, για να μας νικήσουν ευκολότερα, εμείς επιμένουμε να μένουμε ενωμένοι.

Γιατί, απλούστατα, μας συνδέουν πολλά.

Μας συνδέει η κοινή μας αγωνία για το μέλλον των πόλεων στις οποίες ζούμε, εργαζόμαστε, μεγαλώνουμε εμείς και τα παιδιά μας.

Μας συνδέει η διάθεση αλληλεγγύης προς τον διπλανό μας -αλλά και για τους συνανθρώπους μας σε όποια γωνιά του πλανήτη κι αν βρίσκονται- στην οικονομική κρίση, στην πανδημία, στον πόλεμο, στις φυσικές καταστροφές.

Μας συνδέει η ανάγκη να μοιραστούμε τη χαρά για την πρόοδο των παιδιών μας, τον ενθουσιασμό για τις αθλητικές τους επιτυχίες, την αγωνία για το μεγάλωμά τους.

Μας συνδέει ο κοινός στόχος να προστατεύσουμε το περιβάλλον γύρω μας, με την υιοθέτηση φιλικών προτύπων ανάπτυξης.

Κι άλλα πολλά μας συνδέουν, άλλα μικρότερα κι άλλα μεγαλύτερα. Μα όλα αναπόσπαστο τμήμα της κάθε μέρας που ανατέλλει και δύει στις γειτονιές μας, στις πόλεις μας, στη χώρα μας.

Καθένα από τα 9 χρόνια που πλέον μετράμε στο «Ε» το περάσαμε μαζί σας, στα εύκολα και στα δύσκολα. Και λέμε να συνεχίσουμε να ξετυλίγουμε το νήμα της ενημέρωσης που μας ενώνει στην κοινή πορεία μας.

Παραμένουμε στον… αέρα, για να κάνουμε ακόμη περισσότερα αυτά που συνδέουν.

Θάνος Σταθόπουλος

Υπεύθυνος «Ε»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet