Φ. Γεννηματά: Συνεχίζουμε αυτόνομη πορεία
Print Friendly, PDF & Email
ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Φ. Γεννηματά: Συνεχίζουμε αυτόνομη πορεία

Την ικανοποίησή της για το αποτέλεσμα των εκλογών εξέφρασε η Φώφη Γεννηματά, ευχαριστώντας όλους τους πολίτες που στήριξαν το κόμμα. 

«Ο λαός ψήφισε, οι αποφάσεις του είναι σεβαστές. Οι πολίτες ψήφισαν για να τελειώσει η θητεία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας έφερε τον κ. Μητσοτάκη αυτοδύναμο, άνοιξε τον δρόμο για την επιστροφή της συντηρητικής παράταξης» είπε στις πρώτες δηλώσεις της πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής. 

Διαβεβαίωσε ότι το κόμμα θα ασκήσει υπεύθυνη και προγραμματική αντιπολίτευση, ενώ θα λειτουργεί ως προοδευτικό αντίβαρο στην υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων, σταθερό στις αρχές της Εθνικής Συνεννόησης. 

«Το Κίνημα Αλλαγής με βαθιές ρίζες στον λαό, θα συνεχίσει σταθερά την αυτόνομη πορεία του, ως φορέας της μεγάλης δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης και της Ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας» τόνισε, ενώ ευχαρίστησε τους πολίτες που εμπιστεύτηκαν το κόμμα, τους υποψήφιους, τα στελέχη και τους φίλους της παράταξης, «που μέσα σε δύσκολες συνθήκες έδωσαν μια άνιση μάχη, αλλά με θετικό αποτέλεσμα, που δημιουργεί δυναμική προοπτική για το Κίνημα Αλλαγής».

«Διαψεύσαμε τις Κασσάνδρες που έσπευδαν να περιγράψουν αρνητικά την επόμενη ημέρα του Κινήματος Αλλαγής» κατέληξε. 

Πηγή: naftemporiki.gr 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet