Βλάσσης Σιώμος: Ευχαριστούμε και τιμούμε τους εθελοντές πυροσβέστες
ΣΠΑΠ-ΡΟΗ

Βλάσσης Σιώμος: Ευχαριστούμε και τιμούμε τους εθελοντές πυροσβέστες

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού, που καθιερώθηκε από τον ΟΗΕ το 1985, η 5η Δεκεμβρίου έχει θεσπιστεί για την Ελλάδα ως Ημέρα του Εθελοντή Πυροσβέστη.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη επέτειο, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, αντιδήμαρχος Πεντέλης και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος δήλωσε:

«Οι χιλιάδες Έλληνες εθελοντές πυροσβέστες (γυναίκες και άνδρες), οι οποίοι είτε υπηρετούν σε Πυροσβεστικούς Σταθμούς των πόλεων είτε και στα πιο απομακρυσμένα Πυροσβεστικά Κλιμάκια της χώρας, εδώ και τρεις δεκαετίες  προσφέρουν ανιδιοτελώς, ανταποκρινόμενοι με υψηλή αίσθηση του καθήκοντος όπου καλούνται να επέμβουν. Ιδιαίτερα την εποχή που διανύουμε, στην οποία τα αποτελέσματα της κλιματικής κρίσης είναι πιο έντονα από ποτέ, οι εθελοντές πυροσβέστες έχουν θέσει ως καθήκον τους την προστασία της ζωής και της περιουσίας των συνανθρώπων μας, αψηφώντας τους όποιους κινδύνους. Ευχαριστούμε και τιμούμε όλους τους εθελοντές πυροσβέστες που προσφέρουν από τον πολύτιμο χρόνο τους, με μοναδικό γνώμονα την προστασία των συμπολιτών, του περιβάλλοντος αλλά και της ίδιας της κοινωνίας που καθημερινά δοκιμάζεται».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet