Τους εκλεγέντες δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔΑ και τους εκλέκτορες στην ΚΕΔΕ συγχαίρει ο επικεφαλής της παράταξης ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ, δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης.
Ο υποψήφιος πρόεδρος για την προεδρία εύχεται, επίσης, «ενότητα για ένα καλύτερο αύριο της Αυτοδιοίκησης», όπως μας ενημερώνει ανακοίνωση της παράταξης για τα αποτελέσματα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2014.
Ακολουθεί η ανακοίνωση:
Από τους 299 συμμετέχοντες στην ψηφοφορία για τις εκλογές της ΠΕΔΑ, ψήφισαν οι 293 ενώ υπήρξε 1 άκυρο.
Έλαβαν:
- ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, Στεργίου: 113 ψήφους
- ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, Σαράντης: 64
- ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, Γκότσης: 53
- ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, Ιωακειμίδης: 44
- ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: 17
- ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 1
Η κατανομή των εδρών, για την οποία έγινε κλήρωση για δύο (2) έδρες και δεν ευνοήθηκε ο Συνδυασμός μας, σε κλήρωση που αποφάσισε η Εφορευτική Επιτροπή και για την οποία υποβάλαμε σχετική ένσταση, έδωσε τις παρακάτω έδρες:
- ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ για την ανατροπή (Στεργίου): 9
- ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ (Σαράντης): 5
- ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ (Γκότσης): 5
- ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ (Ιωακειμίδης): 4
- ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: 2
Ο επικεφαλής της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης άρχισε ήδη τις διευρευνητικές διαβουλεύσεις προκειμένου να δρομολογηθεί η συγκρότηση του προεδρείου της ΠΕΔΑ από τα 25 εκλεγέντα μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
Ο Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης συγχαίρει τους εκλεγέντες δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔΑ και τους εκλέκτορες στην ΚΕΔΕ, τους εύχεται υγεία, δύναμη και ενότητα για ένα καλύτερο αύριο της Αυτοδιοίκησης.

