Βάσει λίστας με ονόματα τα οποία θα ελέγχουν εκπρόσωποι της ΕΠΣΑ θα εισέρχονται οι φίλαθλοι το απόγευμα (16:00) του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου 2016 στο δημοτικό γήπεδο Αγίας Παρασκευής, προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτηση για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος μεταξύ της Santa και του Χαλανδρίου.
Ο λόγος, όπως εξηγεί ο σύλλογος στην ιστοσελίδα του είναι ότι, με βάση τον από 5/10/2016 πρακτικό της επιτροπής καταλληλότητας αγωνιστικών χώρων της Περιφέρειας Αττικής, στο γήπεδο πρέπει να προσέλθει συγκεκριμένος αριθμός φιλάθλων από τις δύο ομάδες.
Σημειώνεται ότι η ομάδα της Αγίας Παρασκευής, εξαιτίας του ίδιου προβλήματος με το γήπεδο, είχε αναγκασθεί να αγωνιστεί στο γήπεδο του Χολαργού για την εντός έδρας αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής (Στο Νταμάρι… εξορίστηκε η «Αγία» για τη 2η αγωνιστική στο πρωτάθλημα ΕΠΣΑ).

