Ροή Ειδήσεων
Γ. Μυλωνάκης: Η αντιπολίτευση «δραπέτευσε» από τη συνεδρίαση του απολογισμού της δημοτικής αρχής Γ. Μυλωνάκης: Η αντιπολίτευση «δραπέτευσε» από τη συνεδρίαση του απολογισμού της δημοτικής αρχής Εξηγήσεις για το σκάνδαλο των πολεοδομιών ζητεί η Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι Εξηγήσεις για το σκάνδαλο των πολεοδομιών ζητεί η Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι Κινηματογραφικές βραδιές από τις 18/6 έως τις 18/7 στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης Κινηματογραφικές βραδιές από τις 18/6 έως τις 18/7 στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης Ημερίδα με θέμα «Οι Δήμοι στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης» από την ΚΕΔΕ Ημερίδα με θέμα «Οι Δήμοι στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης» από την ΚΕΔΕ Συνέντευξη Τύπου του Ν. Χαρδαλιά για την παρουσίαση του «Attica Roots Festival» Συνέντευξη Τύπου του Ν. Χαρδαλιά για την παρουσίαση του «Attica Roots Festival» Γ. Μυλωνάκης: Η αντιπολίτευση «δραπέτευσε» από τη συνεδρίαση του απολογισμού της δημοτικής αρχής Γ. Μυλωνάκης: Η αντιπολίτευση «δραπέτευσε» από τη συνεδρίαση του απολογισμού της δημοτικής αρχής Εξηγήσεις για το σκάνδαλο των πολεοδομιών ζητεί η Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι Εξηγήσεις για το σκάνδαλο των πολεοδομιών ζητεί η Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι Κινηματογραφικές βραδιές από τις 18/6 έως τις 18/7 στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης Κινηματογραφικές βραδιές από τις 18/6 έως τις 18/7 στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης Ημερίδα με θέμα «Οι Δήμοι στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης» από την ΚΕΔΕ Ημερίδα με θέμα «Οι Δήμοι στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης» από την ΚΕΔΕ Συνέντευξη Τύπου του Ν. Χαρδαλιά για την παρουσίαση του «Attica Roots Festival» Συνέντευξη Τύπου του Ν. Χαρδαλιά για την παρουσίαση του «Attica Roots Festival»

Πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας για τις Αμαζόνες της Ν. Ερυθραίας

Πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας για τις Αμαζόνες της Ν. Ερυθραίας

Ολοκληρώνεται την Παρασκευή 28/8 η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας των Αμαζόνων για το πρωτάθλημα της Volley League.

Μετά την περαίωση των απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων, οι αθλήτριες εισήλθαν στον «στίβο» της προετοιμασίας ξεκινώντας από το Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς «Ζηρίνειο». Από χθες οι παίκτριες, «πάτησαν» παρκέ στο Κλειστό Γήπεδο Νέας Ερυθραίας «Στέλιος Καλαϊτζής» για την επόμενη φάση.

Υπογραμμίζεται ότι όλες οι αθλήτριες βρίσκονται από την πρώτη ημέρα στη διάθεση του Στέλιου Ατσιδαύτη και θα συνεχίσουν τις προπονήσεις με αμείωτη ένταση εντός και εκτός παρκέ.

Το Δ.Σ. του συλλόγου στηρίζει την προσπάθεια των αθλητριών και εύχεται υγεία και καλή δύναμη στην γυναικεία ομάδα.

Δημοφιλή άρθρα