Συνεχίζονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Κηφισιάς
Κοινωνία

Συνεχίζονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Κηφισιάς

Με μεγάλη συμμετοχή των πολιτών, αλλά και των επισκεπτών, συνεχίζονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Κηφισιάς.

Μικροί και μεγάλοι συμμετέχουν στο εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου το οποίο περιλαμβάνει δράσεις σε κεντρικά σημεία, θεατρικές παραστάσεις, εορταστικές μελωδίες, ποικίλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015 ραδιοφωνικός σταθμός μετάδωσε ζωντανά το πρόγραμμα του από την Κηφισιά. Γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί γέμισαν την πόλη με ευχάριστες μελωδίες. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, στην αίθουσα «Β. Γκατσόπουλος» στο δημαρχείο Κηφισιάς, οι θεατρόφιλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση «Χρόνος παλιός… Ο ουρανός κατακόκκινος». Εκπληκτική ήταν η ερμηνεία της Νίκης Τουλουπάκη σε μια δραµατοποιηµένη παρουσίαση των ποιημάτων του Μανώλη Αναγνωστάκη.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε μικρούς και μεγάλους το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 στο κέντρο της Κηφισιάς. Κατασκευή χριστουγεννιάτικων δέντρων με την προσωπική σφραγίδα των πολιτών. Ξυλοπόδαροι και ξωτικά βοήθησαν τους μικρούς φίλους της παρέας που δημιουργήθηκε,  να κατασκευάσουν τα πιο όμορφα στολίδια.

Μία πράξη αγάπης για τα αδέσποτα ζωάκια ήταν η χριστουγεννιάτικη δράση «Puppy Day» της Επιτροπής Ζωοφιλίας του Δήμου Κηφισιάς που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015. Η Επιτροπή η οποία αποτελείται από 10 εθελοντές φιλόζωους δημότες δραστηριοποιείται στην περιοχή με δικά της οικονομικά μέσα, αλλά και τη βοήθεια του Δήμου.

Κάθε μέρα και μια χριστουγεννιάτικη έκπληξη… σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet