Ροή Ειδήσεων
ΚΕΔΕ: Μείωση του ενεργειακού κόστους και μεγαλύτερο ρόλο των δήμων στις ΑΠΕ ζητά η Αυτοδιοίκηση ΚΕΔΕ: Μείωση του ενεργειακού κόστους και μεγαλύτερο ρόλο των δήμων στις ΑΠΕ ζητά η Αυτοδιοίκηση 28η Οκτωβρίου: Ακυρώνονται μαθητικές παρελάσεις σε Δήμους του Βόρειου Τομέα λόγω κακοκαιρίας 28η Οκτωβρίου: Ακυρώνονται μαθητικές παρελάσεις σε Δήμους του Βόρειου Τομέα λόγω κακοκαιρίας Ηράκλειο Αττικής: Ματαιώθηκε η μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου λόγω βροχής Ηράκλειο Αττικής: Ματαιώθηκε η μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου λόγω βροχής Λ. Μαγιάκης: Η οικονομική ασφυξία των δήμων συνεχίζεται Λ. Μαγιάκης: Η οικονομική ασφυξία των δήμων συνεχίζεται Κινητοποιήσεις κατά της αποθήκευσης ραδιενεργών αποβλήτων στον «Δημόκριτο» Κινητοποιήσεις κατά της αποθήκευσης ραδιενεργών αποβλήτων στον «Δημόκριτο» ΚΕΔΕ: Μείωση του ενεργειακού κόστους και μεγαλύτερο ρόλο των δήμων στις ΑΠΕ ζητά η Αυτοδιοίκηση ΚΕΔΕ: Μείωση του ενεργειακού κόστους και μεγαλύτερο ρόλο των δήμων στις ΑΠΕ ζητά η Αυτοδιοίκηση 28η Οκτωβρίου: Ακυρώνονται μαθητικές παρελάσεις σε Δήμους του Βόρειου Τομέα λόγω κακοκαιρίας 28η Οκτωβρίου: Ακυρώνονται μαθητικές παρελάσεις σε Δήμους του Βόρειου Τομέα λόγω κακοκαιρίας Ηράκλειο Αττικής: Ματαιώθηκε η μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου λόγω βροχής Ηράκλειο Αττικής: Ματαιώθηκε η μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου λόγω βροχής Λ. Μαγιάκης: Η οικονομική ασφυξία των δήμων συνεχίζεται Λ. Μαγιάκης: Η οικονομική ασφυξία των δήμων συνεχίζεται Κινητοποιήσεις κατά της αποθήκευσης ραδιενεργών αποβλήτων στον «Δημόκριτο» Κινητοποιήσεις κατά της αποθήκευσης ραδιενεργών αποβλήτων στον «Δημόκριτο»

Υψηλή η αστυνόμευση στον Δήμο Κηφισιάς

Υψηλή η αστυνόμευση στον Δήμο Κηφισιάς

Πέντε περιπολικά οχήματα με εκπαιδευμένους οδηγούς από τις 10 το βράδυ έως τις 6 το πρωί φυλάσσουν τις γειτονιές του Δήμου Κηφισιάς.

«Πεζοί φρουροί εμπεδώνουν το αίσθημα ασφάλειας με περιπολίες που πραγματοποιούνται σε σημεία του Δήμου μας», σημειώνει η διοίκηση, προσθέτοντας ότι οι περιπολίες έχουν καθαρά αποτρεπτικό χαρακτήρα, καθώς οι φύλακες που τις εκτελούν είναι επίκουροι των αστυνομικών δυνάμεων και δεν μπορούν να προβούν σε σύλληψη, αρμοδιότητα που ανήκει αποκλειστικά στην αστυνομία.

Ο Δήμος λαμβάνει λεπτομερή αναφορά για κάθε τυχόν περιστατικό, καθώς και για την συνολική λειτουργία του προγράμματος με καθημερινές αναφορές, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Δημοφιλή άρθρα