Ροή Ειδήσεων
Ν. Χαρδαλιάς: Επενδύουμε 71,3 εκατ. ευρώ για 30 νέα σχολεία από ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας Ν. Χαρδαλιάς: Επενδύουμε 71,3 εκατ. ευρώ για 30 νέα σχολεία από ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας Το ζήτημα της ερημοποίησης των χωριών της Ηπείρου ανέδειξε ο Σύλλογος Νέας Ιωνίας «Άπειρος Γαία» Το ζήτημα της ερημοποίησης των χωριών της Ηπείρου ανέδειξε ο Σύλλογος Νέας Ιωνίας «Άπειρος Γαία» Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αποθηκευτικό χώρο στην Αγία Παρασκευή Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αποθηκευτικό χώρο στην Αγία Παρασκευή Με αγιασμούς και ευχές ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στον Βόρειο Τομέα Αθηνών Με αγιασμούς και ευχές ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στον Βόρειο Τομέα Αθηνών Σχολικά είδη στις ευάλωτες οικογένειες προσφέρει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης Σχολικά είδη στις ευάλωτες οικογένειες προσφέρει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης Ν. Χαρδαλιάς: Επενδύουμε 71,3 εκατ. ευρώ για 30 νέα σχολεία από ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας Ν. Χαρδαλιάς: Επενδύουμε 71,3 εκατ. ευρώ για 30 νέα σχολεία από ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας Το ζήτημα της ερημοποίησης των χωριών της Ηπείρου ανέδειξε ο Σύλλογος Νέας Ιωνίας «Άπειρος Γαία» Το ζήτημα της ερημοποίησης των χωριών της Ηπείρου ανέδειξε ο Σύλλογος Νέας Ιωνίας «Άπειρος Γαία» Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αποθηκευτικό χώρο στην Αγία Παρασκευή Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αποθηκευτικό χώρο στην Αγία Παρασκευή Με αγιασμούς και ευχές ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στον Βόρειο Τομέα Αθηνών Με αγιασμούς και ευχές ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στον Βόρειο Τομέα Αθηνών Σχολικά είδη στις ευάλωτες οικογένειες προσφέρει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης Σχολικά είδη στις ευάλωτες οικογένειες προσφέρει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Σε εξέλιξη το τριήμερο της εθελοντικής αιμοδοσίας στο Μαρούσι

Σε εξέλιξη το τριήμερο της εθελοντικής αιμοδοσίας στο Μαρούσι

Σε εξέλιξη βρίσκεται η 39η Εθελοντική Αιμοδοσία στον Δήμο Αμαρουσίου. Μάλιστα, δίπλα στο υγειονομικό προσωπικό του Νοσοκομείου «Αμ. Φλέμινγκ», το οποίο έχει αναλάβει αναλάβει την αιμοληψία, και τους εργαζόμενους και εθελοντές του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, βρέθηκε ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου κατά τη δεύτερη ημέρα διεξαγωγής της.

Όπως σημειώνει η δημοτική αρχή, το τριήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας ολοκληρώνεται την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022, από τις 14:00 έως τις 19:30. Για την αποφυγή συνωστισμού και την καλύτερη τήρηση των μέτρων ασφάλειας, οι εθελοντές αιμοδότες παρακαλούνται να κλείσουν ραντεβού στην τηλεφωνική γραμμή της αιμοδοσίας: 213 2031940.

Τα μέλη της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος εφοδιάζονται με κάρτα εθελοντή αιμοδότη του υπουργείου Υγείας. Με την κάρτα αυτή το μέλος εξασφαλίζει σε περίπτωση ανάγκης μονάδες αίματος για τον ίδιο ή τους συγγενείς του.

Η δημοτική αρχή υπογραμμίζει ότι ο κ. Αμπατζόγλου κατά την παρουσία του στη δεύτερη ημέρα συνεχάρη τον πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρο Κόνιαρη, το προσωπικό και τους εθελοντές που συνεισφέρουν στην άρτια διοργάνωση και εκτέλεση του θεσμού της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και αναφερόμενος στο σώμα των Εθελοντών Αιμοδοτών σημείωσε ότι η συμμετοχή τους και τα λίγα λεπτά χρόνου που διαθέτουν αποτελούν δώρο μίας ολόκληρης ζωής για πολλούς συμπολίτες μας. Τον δήμαρχο συνόδευε επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, ενώ το παρών έδωσαν η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Αμαρουσίου, ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Μπούρας και ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Μπόγδανος.

Δημοφιλή άρθρα