Ροή Ειδήσεων
Γ. Μυλωνάκης: Η αντιπολίτευση «δραπέτευσε» από τη συνεδρίαση του απολογισμού της δημοτικής αρχής Γ. Μυλωνάκης: Η αντιπολίτευση «δραπέτευσε» από τη συνεδρίαση του απολογισμού της δημοτικής αρχής Εξηγήσεις για το σκάνδαλο των πολεοδομιών ζητεί η Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι Εξηγήσεις για το σκάνδαλο των πολεοδομιών ζητεί η Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι Κινηματογραφικές βραδιές από τις 18/6 έως τις 18/7 στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης Κινηματογραφικές βραδιές από τις 18/6 έως τις 18/7 στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης Ημερίδα με θέμα «Οι Δήμοι στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης» από την ΚΕΔΕ Ημερίδα με θέμα «Οι Δήμοι στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης» από την ΚΕΔΕ Συνέντευξη Τύπου του Ν. Χαρδαλιά για την παρουσίαση του «Attica Roots Festival» Συνέντευξη Τύπου του Ν. Χαρδαλιά για την παρουσίαση του «Attica Roots Festival» Γ. Μυλωνάκης: Η αντιπολίτευση «δραπέτευσε» από τη συνεδρίαση του απολογισμού της δημοτικής αρχής Γ. Μυλωνάκης: Η αντιπολίτευση «δραπέτευσε» από τη συνεδρίαση του απολογισμού της δημοτικής αρχής Εξηγήσεις για το σκάνδαλο των πολεοδομιών ζητεί η Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι Εξηγήσεις για το σκάνδαλο των πολεοδομιών ζητεί η Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι Κινηματογραφικές βραδιές από τις 18/6 έως τις 18/7 στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης Κινηματογραφικές βραδιές από τις 18/6 έως τις 18/7 στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης Ημερίδα με θέμα «Οι Δήμοι στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης» από την ΚΕΔΕ Ημερίδα με θέμα «Οι Δήμοι στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης» από την ΚΕΔΕ Συνέντευξη Τύπου του Ν. Χαρδαλιά για την παρουσίαση του «Attica Roots Festival» Συνέντευξη Τύπου του Ν. Χαρδαλιά για την παρουσίαση του «Attica Roots Festival»

Τρεις νέοι ημιυπογειοποιημένοι κάδοι ανακυκλώσιμων υλικών στη Μεταμόρφωση

Τρεις νέοι ημιυπογειοποιημένοι κάδοι ανακυκλώσιμων υλικών στη Μεταμόρφωση

Σε τρία ακόμη σημεία της Μεταμόρφωσης και συγκεκριμένα στην οδό Ανδρούτσου, στη συμβολή των οδών Αχιλλέως και Βάρναλη, καθώς και στην γωνία των οδών Αριστοτέλους και Κοζάνης, τοποθετήθηκαν με χρηματοδότηση του ΕΔΣΝΑ και της Περιφέρειας Αττικής ημιυπογειοποιημένοι κάδοι ανακυκλώσιμων υλικών.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, με αυτόν τον τρόπο βελτιώνεται η εικόνα της πόλης, καθώς τα απορρίμματα δεν είναι εκτεθειμένα, ενώ απελευθερώνονται χώροι για τη διέλευση των πεζών και οχημάτων. Και έπεται συνέχεια, καθώς μόνο από το ίδιο πρόγραμμα προβλέπεται η τοποθέτηση συνολικά τριών κάδων 4 ρευμάτων, τριών 5 ρευμάτων και δύο 6 ρευμάτων.

Δημοφιλή άρθρα