Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα και Μεταμόρφωση

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα και Μεταμόρφωση
Φωτογραφία: freepik.com

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε οδικά τμήματα, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, των περιοχών των Δήμων Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας και Μεταμόρφωσης, την Τετάρτη 24/6, από τις 07.30 έως τις 15.00.

Οι ρυθμίσεις αφορούν: 

  • Στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) της Λεωφ. Κηφισού.
  • Στο ύψος των οδών Περισσού – Σπύρου Σκλαβενίτη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, στο τμήμα της από την οδό Δροσίνη έως την Γέφυρα των Αγίων Αναργύρων
  • Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία και στο ύψος της οδού Σερίφου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.
  • Επί της οδού Παύλου Μπακογιάννη (παράδρομος της Λεωφ. Κηφισού), από το ύψος της οδού Νιρβάνα έως το ύψος της οδού Δερβενίων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

Κατά τις παραπάνω ώρες η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον κάθε φορά πλάτος του οδοστρώματος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Πηγή στοιχείων: Ελληνική Αστυνομία

Δημοφιλή άρθρα