Σε σειρά πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων του Δήμου συμμετείχε το τελευταίο διάστημα ο Σύλλογος Πελοποννησίων Χολαργού – Παπάγου.
Την Κυριακή 10 Μαΐου συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Παπάγου – Χολαργού για την γιορτή της Μητέρας με τη χορωδία παραδοσιακού τραγουδιού «Λαλούδες» στην ομπρέλα στο πάρκο Παπάγου υπό τη διεύθυνση του Φιλίππου Τακόπουλου.
Την Κυριακή 17 Μαΐου ο Σύλλογος συμμετείχε με τη χορευτική του ομάδα, υπό την επιμέλεια του καλλιτεχνικού υπεύθυνου και χοροδιδασκάλου Μιχάλη Ρωμνιού, στο αντάμωμα των χορευτικών ομάδων της περιοχής μαζί με το Λύκειο των Ελληνίδων, Π.Τ. Χορού Παπάγου-Χολαργού και την χορευτική ομάδα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.
Την επιμέλεια και των δύο εκδηλώσεων είχε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μιμή Ρουφογάλη.
«Το κοινό μας αγκάλιασε όλους με ενθουσιασμό και αγάπη», αναφέρει ο Σύλλογος και προσθέτει:
«Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μας, συμμετείχαν και στήριξαν κάθε προσπάθεια. Η δύναμη του Συλλόγου μας είναι οι άνθρωποί του.
Συνεχίζουμε δυναμικά και προετοιμάζουμε τη νέα μας δράση, ”Ρεμπέτικη βραδιά”, την Κυριακή 21 Ιουνίου και ώρα 8:30 στο Γυμνάσιο – Λύκειο Παπάγου. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε με το ίδιο μεράκι. Σας περιμένουμε όλους κοντά μας».

