Για τα ζητήματα των σχολείων του Δήμου Πεντέλης ενημερώθηκε η Ν. Κοσμοπούλου
Κοινωνία

Για τα ζητήματα των σχολείων του Δήμου Πεντέλης ενημερώθηκε η Ν. Κοσμοπούλου

Για τα ζητήματα που απασχολούν τις σχολικές κοινότητες, όπως η πυρασφάλεια, η λειτουργία air condition, οι διαβάσεις πεζών κ.ά. ενημερώθηκε η δήμαρχος Πεντέλης Νατάσσα Κοσμοπούλου, την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου, σε συνάντηση με προέδρους και εκπροσώπους Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων όλων των σχολείων των Μελισσίων, της Πεντέλης και της Νέας Πεντέλης.

Στις συναντήσεις συμμετείχαν, επίσης, εκπρόσωποι των 15μελών μαθητικών συμβουλίων, καθώς και ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών Φώτης Φωτίου, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Παιδείας και Νεολαίας Βασίλης Κούβελης, η εντεταλμένη σύμβουλος Παιδείας Όλγα Κοσμοπούλου και ο εντεταλμένος σύμβουλος Γρηγόρης Λιβιεράτος.

Η δήμαρχος ενημέρωσε για τις παρεμβάσεις που έχουν ήδη υλοποιηθεί, όπως επισκευές κεραμοσκεπών, αντικατάσταση σπασμένων υάλων, ηλεκτρολογικούς και προσεισμικούς ελέγχους, συντήρηση ανελκυστήρων, εγκατάσταση κλιματιστικών, ελαιοχρωματισμούς και αποκατάσταση ζημιών από βροχοπτώσεις. Παράλληλα, παρουσίασε τον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά, με εκταμίευση 300.000 ευρώ για αναμόρφωση σχολικών υποδομών και διεκδίκηση νέων χρηματοδοτήσεων μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Η αναλυτική ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης:

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2025
Powered by Wisenet