Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης στις 5 Δεκεμβρίου
Πολιτική

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης στις 5 Δεκεμβρίου

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Πεντέλης τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016, στις 18:00, στο δημαρχείο Πεντέλης (Καλαμβόκη 2Α, Μελίσσια).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Μείωση τελών ταφής και παράτασης ταφής στα Κοιμητήρια Μελισσίων – Πεντέλης (Εισήγηση Οικονομικής Επιτροπής).
  2. Καθιέρωση διαφορετικού ωραρίου λειτουργίας υπηρεσιών του Δήμου Πεντέλης.
  3. Έγκριση όρων Προγραμματικής Σύμβασης για τη μελέτη με τίτλο «Σύνταξη μελέτης για την εφαρμογή συστήματος καταγραφής της κατανάλωσης ηλεκτρικής και θερμικής ενέργειας στα δημοτικά κτήρια, στα πλαίσια του προγράμματος ΣΔΑΕ» συνολικού προϋπολογισμού 18.348,16 ευρώ (συμπ. ΦΠΑ), εξουσιοδότηση του δημάρχου για την υπογραφή της Προγραμματικής σύμβασης, ορισμός εκπροσώπου του Δήμου στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης και ορισμός υπαλλήλου για την γραμματειακή υποστήριξη της επιτροπής και την τήρηση των σχετικών πρακτικών.
  4. Έγκριση όρων Προγραμματικής Σύμβασης για τη μελέτη με τίτλο «Σύνταξη μελέτης για τις παρεμβάσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε αθλητικούς χώρους στο Διασχολικό Αθλητικό Κέντρο Δ.Κ. Μελισσίων, στο κλειστό γυμναστήριο Δ.Κ. Νέας Πεντέλης και στο κλειστό γυμναστήριο Λυκείου Δ.Κ. Μελισσίων» συνολικού προϋπολογισμού 10.740,38 ευρώ (συμπ. ΦΠΑ), εξουσιοδότηση του δημάρχου για την υπογραφή της Προγραμματικής σύμβασης, ορισμός εκπροσώπου του Δήμου στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης και ορισμός υπαλλήλου για την γραμματειακή υποστήριξη της επιτροπής και την τήρηση των σχετικών πρακτικών.
  5. Έγκριση 5ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του 3ου ΠΚΤΝΜΕ και του έργου «Κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Ο.Τ.Γ290 της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων του Δήμου Πεντέλης (Οικοδομικές και Η/Μ εργασίες)» με Α.Μ. 2/2013 Τ.Υ.
  6. Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού –Τακτοποιητικού Πίνακα Εργασιών και 2ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου «Κατασκευή – Ανακατασκευή οδών και Πεζοδρομίων στο Ο.Τ. 122 της Δ.Κ. Πεντέλης» Α/Μ. 34/2015 Τ.Υ.
  7. Έγκριση παράτασης Μισθωτηρίου Συμβολαίου του χώρου που στεγάζεται το ΚΕΠ 790Π Παράρτημα Μελισσίων στην πλατεία Αγ. Γεωργίου που λήγει την 31.12.2016.
  8. Συμψηφισμός υπολοίπου που προέρχεται από τις Εκκαθαρίσεις των Δημοτικών – Κοινωφελών Επιχειρήσεων του πρώην Δήμου Μελισσίων από τη ΔΟΥ Αμαρουσίου.
  9. Συμμετοχή του Δήμου στο Εταιρικό Κοινωνικό Σχήμα (Σύμπραξη) & υποβολή πρότασης για την υλοποίηση του έργου (Πράξης) με τίτλο «Συνδυασμός, μίας δομής Παντοπωλείου και μίας δομής Φαρμακείου Δήμου Πεντέλης».
  10. Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) – Νέα φάση.
  11. Ορθή επανάληψη της υπ΄ αρ. 201/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί «Υποβολής πρότασης, για την επιχορήγηση έργου (πράξης) με την ονομασία: «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πεντέλης», στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική» 2014-2020, άξονας προτεραιότητας (09), ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το ΕΚΤ».
  12. Έγκριση προϋπολογισμού του ΝΠΔΔ «Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης Δήμου Πεντέλης έτους 2017.
  13. Έγκριση προϋπολογισμού του ΝΠΔΔ «Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Πεντέλης» έτους 2017.
  14. Παράταση ταφής πέραν της πενταετίας στο Κοιμητήριο Μελισσίων.
  15. Παράταση ταφής πέραν της πενταετίας στο Κοιμητήριο Μελισσίων.
  16. Παράταση ταφής πέραν της πενταετίας στο Κοιμητήριο Μελισσίων.
  17. Παράταση εκκαθάρισης ΔΕΤΕΜ.
  18. Έκτακτη επιχορήγηση της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet