Χωρίς γκολ η αναμέτρηση του Χαλανδρίου με την Ηλιούπολη
Αθλητισμός

Χωρίς γκολ η αναμέτρηση του Χαλανδρίου με την Ηλιούπολη

Το Χαλάνδρι το πάλεψε απέναντι στην Ηλιούπολη, στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, περιοριζόμενο στον βαθμό της “λευκής” ισοπαλίας.

Και μπορεί το παιχνίδι να ήταν γενικά μοιρασμένο, αλλά στο 38΄ η μπάλα δεν ήθελε τους φιλοξενούμενους, αφού από το σουτ του Μπιζά βρήκε το δοκάρι του Κατσιούλη, ενώ στην επαναφορά ο Γούλας, από πλεονεκτική θέση, την ξαναέστειλε να συναντήσει το δοκάρι των γηπεδούχων.

Μετά και αυτό το αποτέλεσμα, το Χαλάνδρι μένει στην 13η θέση με 17 βαθμούς, ακολουθούμενος από τον Ιάσωνα Φανουρίου (16 βαθμοί), ο οποίος παίζει σήμερα εντός έδρας με τον Φωστήρα Ηλ.

Διαιτητές: Αντωνίου, Καρατζίκας – Απτόσογλου.

Ηλιούπολη: Τικταπανίδης, Θάνος, Συμεωνίδης, Τερλελής, Σιδηρόπουλος, Σκούρας, Ζουμπουνέλης, Γάγγος (84’ Μελετιάδης), Γεμιστός, Καρύδης (90’ Ντα Κόστα), Ορφανός (73’ Μίτροβιτς).

Χαλάνδρι: Κατσιούλης Θ., Λειβαρτζηνός, Ζούνα, Θανόπουλος, Καρακάσης, Τσίτσαρης, Λουκάς (73’ Κατσιούλης Α.), Φελέκης, Γούλας (55’ Πατσιαβούρας), Μπιζάς, Σκούμας (65’ Καγιώργης).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet