Ροή Ειδήσεων
Οδηγός στα Βριλήσσια έσπρωξε ηλικιωμένη που του έκανε παρατήρηση για την ταχύτητα Οδηγός στα Βριλήσσια έσπρωξε ηλικιωμένη που του έκανε παρατήρηση για την ταχύτητα Προγραμματισμένες εργασίες κουνουποκτονίας σε Λυκόβρυση και Πεύκη τη Δευτέρα 31/8 Προγραμματισμένες εργασίες κουνουποκτονίας σε Λυκόβρυση και Πεύκη τη Δευτέρα 31/8 Αστυνομικοί συνέλαβαν 34χρονο επιβάτη λεωφορείου – Επέδειξε τα γεννητικά όργανά του σε ανήλικες Αστυνομικοί συνέλαβαν 34χρονο επιβάτη λεωφορείου – Επέδειξε τα γεννητικά όργανά του σε ανήλικες Διακοπές ηλεκτροδότησης στο Μαρούσι τη Δευτέρα 31/8 Διακοπές ηλεκτροδότησης στο Μαρούσι τη Δευτέρα 31/8 «Όνειδος» για τη δημοτική αρχή η απαράδεκτη κατάσταση στον Αρίωνα στη Ν. Λέσβο Αμαρουσίου» «Όνειδος» για τη δημοτική αρχή η απαράδεκτη κατάσταση στον Αρίωνα στη Ν. Λέσβο Αμαρουσίου» Οδηγός στα Βριλήσσια έσπρωξε ηλικιωμένη που του έκανε παρατήρηση για την ταχύτητα Οδηγός στα Βριλήσσια έσπρωξε ηλικιωμένη που του έκανε παρατήρηση για την ταχύτητα Προγραμματισμένες εργασίες κουνουποκτονίας σε Λυκόβρυση και Πεύκη τη Δευτέρα 31/8 Προγραμματισμένες εργασίες κουνουποκτονίας σε Λυκόβρυση και Πεύκη τη Δευτέρα 31/8 Αστυνομικοί συνέλαβαν 34χρονο επιβάτη λεωφορείου – Επέδειξε τα γεννητικά όργανά του σε ανήλικες Αστυνομικοί συνέλαβαν 34χρονο επιβάτη λεωφορείου – Επέδειξε τα γεννητικά όργανά του σε ανήλικες Διακοπές ηλεκτροδότησης στο Μαρούσι τη Δευτέρα 31/8 Διακοπές ηλεκτροδότησης στο Μαρούσι τη Δευτέρα 31/8 «Όνειδος» για τη δημοτική αρχή η απαράδεκτη κατάσταση στον Αρίωνα στη Ν. Λέσβο Αμαρουσίου» «Όνειδος» για τη δημοτική αρχή η απαράδεκτη κατάσταση στον Αρίωνα στη Ν. Λέσβο Αμαρουσίου»

Μουσική βραδιά στη Ρεματιά με τη Λένα Αλκαίου και τον Θάνο Ολύμπιο

Μουσική βραδιά στη Ρεματιά με τη Λένα Αλκαίου και τον Θάνο Ολύμπιο

Τους ερμηνευτές Λένα Αλκαίου και Θάνο Ολύμπιο να παρουσιάζουν τραγούδια σημαντικών Ελλήνων δημιουργών και επιλογές από την προσωπική τους δισκογραφία φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2022 – Νύχτες Αλληλεγγύης, την Τρίτη 12 Ιουλίου, στις 21:00 στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς. Η μουσική βραδιά περιλαμβάνει και αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα, ενώ τους δύο ερμηνευτές θα συνοδεύσουν τρεις καταξιωμένοι σολίστες μουσικοί με μαέστρο τον Γιώργο Τσοκάνη. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό μόνο με δελτίο εισόδου από το viva.gr.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες και τις κοινωνικές δομές της πόλης. Ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας.

Δημοφιλή άρθρα