Ροή Ειδήσεων
Γ. Μυλωνάκης: Η αντιπολίτευση «δραπέτευσε» από τη συνεδρίαση του απολογισμού της δημοτικής αρχής Γ. Μυλωνάκης: Η αντιπολίτευση «δραπέτευσε» από τη συνεδρίαση του απολογισμού της δημοτικής αρχής Εξηγήσεις για το σκάνδαλο των πολεοδομιών ζητεί η Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι Εξηγήσεις για το σκάνδαλο των πολεοδομιών ζητεί η Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι Κινηματογραφικές βραδιές από τις 18/6 έως τις 18/7 στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης Κινηματογραφικές βραδιές από τις 18/6 έως τις 18/7 στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης Ημερίδα με θέμα «Οι Δήμοι στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης» από την ΚΕΔΕ Ημερίδα με θέμα «Οι Δήμοι στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης» από την ΚΕΔΕ Συνέντευξη Τύπου του Ν. Χαρδαλιά για την παρουσίαση του «Attica Roots Festival» Συνέντευξη Τύπου του Ν. Χαρδαλιά για την παρουσίαση του «Attica Roots Festival» Γ. Μυλωνάκης: Η αντιπολίτευση «δραπέτευσε» από τη συνεδρίαση του απολογισμού της δημοτικής αρχής Γ. Μυλωνάκης: Η αντιπολίτευση «δραπέτευσε» από τη συνεδρίαση του απολογισμού της δημοτικής αρχής Εξηγήσεις για το σκάνδαλο των πολεοδομιών ζητεί η Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι Εξηγήσεις για το σκάνδαλο των πολεοδομιών ζητεί η Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι Κινηματογραφικές βραδιές από τις 18/6 έως τις 18/7 στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης Κινηματογραφικές βραδιές από τις 18/6 έως τις 18/7 στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης Ημερίδα με θέμα «Οι Δήμοι στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης» από την ΚΕΔΕ Ημερίδα με θέμα «Οι Δήμοι στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης» από την ΚΕΔΕ Συνέντευξη Τύπου του Ν. Χαρδαλιά για την παρουσίαση του «Attica Roots Festival» Συνέντευξη Τύπου του Ν. Χαρδαλιά για την παρουσίαση του «Attica Roots Festival»

Economist: Στις φωτογραφίες της δεκαετίας το κλάμα Έλληνα συνταξιούχου το 2015

Economist: Στις φωτογραφίες της δεκαετίας το κλάμα Έλληνα συνταξιούχου το 2015

Μία θέση στις εμβληματικότερες φωτογραφίες της δεκαετίας κατέχει αυτή ενός Έλληνα συνταξιούχου να κλαίει με λυγμούς έξω από ελληνική τράπεζα το καλοκαίρι του 2015.

Ο συνταξιούχος διακρίνεται να κλαίει γοερά και όντας φανερά σε απόγνωση, καθισμένος στο πεζοδρόμιο έξω από κάποια τράπεζα το καλοκαίρι του 2015, την εποχή δηλαδή των capital controls. Μάλιστα έχει ακουμπήσει δίπλα του το βιβλιάριο καταθέσεων του και την ταυτότητά του.

Ο συνταξιούχος βρίσκεται στην 5η θέση των φωτογραφιών που δημοσιεύθηκαν στο Instagram του Economist.

Οι υπόλοιπες φωτογραφίες έχουν να κάνουν με τη μόλυνση του περιβάλλοντος, τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στην πλατεία Ταχίρ στο Κάιρο, εικόνες από τον πόλεμο στη Συρία, εικόνες τεχνολογικών και επιστημονικών ανακαλύψεων, από τις διαδηλώσεις κατά της αστυνομικής βίας στις ΗΠΑ καθώς και τον πρόεδρο Τραμπ και διάφορες εικόνες προσφυγικών ροών ανά τον κόσμο.

Πηγή: reader.gr

Δημοφιλή άρθρα