Ροή Ειδήσεων
Γ. Μυλωνάκης: Η αντιπολίτευση «δραπέτευσε» από τη συνεδρίαση του απολογισμού της δημοτικής αρχής Γ. Μυλωνάκης: Η αντιπολίτευση «δραπέτευσε» από τη συνεδρίαση του απολογισμού της δημοτικής αρχής Εξηγήσεις για το σκάνδαλο των πολεοδομιών ζητεί η Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι Εξηγήσεις για το σκάνδαλο των πολεοδομιών ζητεί η Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι Κινηματογραφικές βραδιές από τις 18/6 έως τις 18/7 στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης Κινηματογραφικές βραδιές από τις 18/6 έως τις 18/7 στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης Ημερίδα με θέμα «Οι Δήμοι στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης» από την ΚΕΔΕ Ημερίδα με θέμα «Οι Δήμοι στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης» από την ΚΕΔΕ Συνέντευξη Τύπου του Ν. Χαρδαλιά για την παρουσίαση του «Attica Roots Festival» Συνέντευξη Τύπου του Ν. Χαρδαλιά για την παρουσίαση του «Attica Roots Festival» Γ. Μυλωνάκης: Η αντιπολίτευση «δραπέτευσε» από τη συνεδρίαση του απολογισμού της δημοτικής αρχής Γ. Μυλωνάκης: Η αντιπολίτευση «δραπέτευσε» από τη συνεδρίαση του απολογισμού της δημοτικής αρχής Εξηγήσεις για το σκάνδαλο των πολεοδομιών ζητεί η Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι Εξηγήσεις για το σκάνδαλο των πολεοδομιών ζητεί η Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι Κινηματογραφικές βραδιές από τις 18/6 έως τις 18/7 στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης Κινηματογραφικές βραδιές από τις 18/6 έως τις 18/7 στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης Ημερίδα με θέμα «Οι Δήμοι στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης» από την ΚΕΔΕ Ημερίδα με θέμα «Οι Δήμοι στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης» από την ΚΕΔΕ Συνέντευξη Τύπου του Ν. Χαρδαλιά για την παρουσίαση του «Attica Roots Festival» Συνέντευξη Τύπου του Ν. Χαρδαλιά για την παρουσίαση του «Attica Roots Festival»

Γ. Σταθάκης: Αν φθάσουμε Μάιο – Ιούνιο με την αξιολόγηση όντως “καήκαμε”

Γ. Σταθάκης: Αν φθάσουμε Μάιο – Ιούνιο με την αξιολόγηση όντως “καήκαμε”

Στην ανάγκη να κλείσει η αξιολόγηση το συντομότερο δυνατόν αναφέρθηκε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης.

«Δεν έχουμε την πολυτέλεια να παραταθεί. Πρέπει να κλείσει η αξιολόγηση το συντομότερο δυνατόν. Αυτή είναι η επιδίωξη της κυβέρνησης. Νομίζω ότι είναι επιδίωξη και της άλλης πλευράς» είπε στον Real Fm.

Στο ερώτημα αν συμμερίζεται τη θέση του Ευκλείδη Τσακαλώτου ότι «αν φτάσουμε Μάιο ή Ιούνιο «καήκαμε», απάντησε:

«Τη συμμερίζομαι απολύτως. Θέλουμε να κλείσει η αξιολόγηση, είναι απόλυτα επιτακτικό για την οικονομία, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην κλείσει η αξιολόγηση».

Ερωτηθείς αν θα μπορέσουν να παρακαμφθούν οι αντιρρήσεις του ΔΝΤ, αρκέστηκε να πει «περιμένουμε».

Παράλληλα, ο υπουργός προανήγγειλε την κατάθεση του αναπτυξιακού νόμου μέσα στον Μάρτιο, τονίζοντας:

«Ο νόμος έχει ολοκληρωθεί, έχει σταλεί στην Κομισιόν, πήραμε τα σχόλια πριν από τρεις ημέρες, τα οποία είναι γενικώς θετικά και θα τα χαρακτήριζα νομοθετικές βελτιώσεις, εκκρεμεί η αποτίμηση από τους θεσμούς γιατί έχει δημοσιονομικό κόστος και θα κατατεθεί στη Βουλή».

Πηγή: in.gr

Δημοφιλή άρθρα