Ροή Ειδήσεων
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Άη Γιάννη στην Αγία Παρασκευή Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Άη Γιάννη στην Αγία Παρασκευή Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για την υπογείωση δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας στον Δήμο Κηφισιάς Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για την υπογείωση δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας στον Δήμο Κηφισιάς Κων. Χριστόπουλος: Πόση Νέα Δημοκρατία αντέχει ακόμα η Πεντέλη; Κων. Χριστόπουλος: Πόση Νέα Δημοκρατία αντέχει ακόμα η Πεντέλη; Στο επίκεντρο ο εθελοντισμός στη συνάντηση Χ. Μπονάτσου με την ιρακινή διπλωματική αποστολή Στο επίκεντρο ο εθελοντισμός στη συνάντηση Χ. Μπονάτσου με την ιρακινή διπλωματική αποστολή Αττική: 495 παραβάσεις από οδηγούς ηλεκτρικών πατινιών  μέσα σε μία ημέρα Αττική: 495 παραβάσεις από οδηγούς ηλεκτρικών πατινιών μέσα σε μία ημέρα Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Άη Γιάννη στην Αγία Παρασκευή Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Άη Γιάννη στην Αγία Παρασκευή Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για την υπογείωση δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας στον Δήμο Κηφισιάς Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για την υπογείωση δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας στον Δήμο Κηφισιάς Κων. Χριστόπουλος: Πόση Νέα Δημοκρατία αντέχει ακόμα η Πεντέλη; Κων. Χριστόπουλος: Πόση Νέα Δημοκρατία αντέχει ακόμα η Πεντέλη; Στο επίκεντρο ο εθελοντισμός στη συνάντηση Χ. Μπονάτσου με την ιρακινή διπλωματική αποστολή Στο επίκεντρο ο εθελοντισμός στη συνάντηση Χ. Μπονάτσου με την ιρακινή διπλωματική αποστολή Αττική: 495 παραβάσεις από οδηγούς ηλεκτρικών πατινιών  μέσα σε μία ημέρα Αττική: 495 παραβάσεις από οδηγούς ηλεκτρικών πατινιών μέσα σε μία ημέρα

Γ. Πατούλης: Το 2020 θα εργασθούμε με όρεξη, όραμα και σχέδιο για τους πολίτες της Αττικής

Γ. Πατούλης: Το 2020 θα εργασθούμε με όρεξη, όραμα και σχέδιο για τους πολίτες της Αττικής

Τη δέσμευσή του ότι η Περιφέρεια Αττικής θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της απέναντι στου πολίτες, τονίζει στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο περιφερειάρχης Αττικής.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Πατούλης την πρώτη ημέρα του νέου έτους σημειώνει:

Εύχομαι το 2020 να είναι μια χρονιά ορόσημο, που θα γίνει πράξη η αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής μας και όλης της χώρας, αλλά και να είναι μία χρονιά που θα φέρει υγεία και ευημερία σε όλους τους πολίτες. Η σκέψη μας, αυτές τις γιορτινές μέρες χαράς είναι στους ανθρώπους που είναι μόνοι τους, περνούν δύσκολα και δοκιμάζονται σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Στόχος μας είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής όλων των πολιτών, αλλά και η ουσιαστική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους. Σε αυτό το πλαίσιο, στην Περιφέρεια Αττικής θα εργαστούμε τη νέα χρονιά με όρεξη, όραμα, σχέδιο και διάθεση προσφοράς, τηρώντας τη δέσμευσή μας απέναντι στους πολίτες, οι οποίοι μας τίμησαν με την ψήφο τους, δίνοντάς μας την ευκαιρία να εφαρμόσουμε ένα νέο μοντέλο διοίκησης που θα πάει την Αττική μας μπροστά, στο μέλλον.

Αποτελεί βαθιά μου πεποίθηση ότι η Περιφέρεια Αττικής, με συγκροτημένο σχέδιο και τις κατάλληλες παρεμβάσεις, μπορεί να αποτελέσει μια Περιφέρεια – πρότυπο Υγείας, Ευζωίας, που θα διασφαλίζει την προστασία των κατοίκων της, θα είναι αλληλέγγυα προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και θα αποτελεί μήτρα καινοτόμων ιδεών που θα φέρουν πρόοδο και ανάπτυξη, κρατώντας τα παιδιά μας στον τόπο τους.

Για να κερδίσουμε όμως το στοίχημα της ανάπτυξης πρέπει να προχωρήσουμε επιτέλους σε μεταρρυθμίσεις που θα φέρουν την πολυπόθητη αποκέντρωση στην Αυτοδιοίκηση, έναν θεσμό που κρατά διαχρονικά την κοινωνία όρθια, σε περιόδους κρίσης. Οφείλουμε όλοι να λειτουργήσουμε πιο επιτελικά, με περισσότερη ταχύτητα και περισσότερο συντονισμένα, με στόχο να βάλουμε οριστικό τέλος στις παθογένειες που κράτησαν τη χώρα μας στα πίσω βαγόνια της ανάπτυξης.

Δεσμεύομαι ότι το 2020, όλοι μαζί με συνεργασία, ενότητα και σύνθεση, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να δημιουργήσουμε κατάλληλες συνθήκες για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, για να παραδώσουμε ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά μας.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους το 2020 να είναι μια χρονιά ενότητας, δύναμης και ανασυγκρότησης, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο. Χρόνια πολλά σε όλους.

Δημοφιλή άρθρα