Σωματείο Εργαζομένων Λυκόβρυσης – Πεύκης: Να επαναπροσληφθεί η συμβασιούχος καθηγήτρια του Δημοτικού Ωδείου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Σωματείο Εργαζομένων Λυκόβρυσης – Πεύκης: Να επαναπροσληφθεί η συμβασιούχος καθηγήτρια του Δημοτικού Ωδείου

Να επαναπροσληφθεί συμβασιούχος καθηγήτρια του Δημοτικού Ωδείου, η οποία εργάζεται εδώ και εννιά χρόνια στη συγκεκριμένη δομή, ζητεί το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, τονίζοντας ότι «η μουσικός δεν είναι αναλώσιμη».

Ειδικότερα, το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης αναφέρει:

«Για μία ακόμα φορά η διοίκηση του ΠΕΑΠ και η δημοτική αρχή αξιοποιεί την Τριμελή Επιτροπή, που η ίδια συγκροτεί, για να απολύσει συνάδελφο συμβασιούχο που εργάζεται 9 χρόνια στο Ωδείο του Δήμου μας.

Και αυτή τη φορά η διαδικασία φαίνεται ότι είναι διάτρητη, καθώς η συνάδελφος απλά εξαφανίστηκε από τους πίνακες, χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με τα όσα συνέβαιναν τα προηγούμενα χρόνια. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια ήταν πρώτη και δεύτερη αντίστοιχα στον πίνακα.

Η λειτουργία του Νομικού Προσώπου του Δήμου μας, που είναι υπεύθυνο για το πολιτισμό και τον αθλητισμό, καμία σχέση δεν έχει με τις ανάγκες των εργαζομένων που κατοικούν στον Δήμο μας. Δεν είναι μόνο τα πανάκριβα αντίτιμα, αλλά και η λειτουργία του κατά κύριο λόγο με εργαζόμενους με κάθε είδους ελαστική σχέση εργασίας, που δείχνει πως οι ανάγκες παιδιών και ενηλίκων για αθλητισμό και πολιτισμό δεν μπορούν να καλυφθούν με σύγχρονους όρους. Σήμερα το ωδείο εξυπηρετεί πολύ λιγότερους κατοίκους του δήμου μας.

Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ θα έπρεπε να γνώριζε ότι μία μουσικός που εργάζεται για 9 χρόνια στο ωδείο του Δήμου μας και έχει αναπτύξει παιδαγωγικούς δεσμούς με τους μαθητές της, δεν είναι αναλώσιμη. Καλούμε όλους τους γονείς, τους μαθητές και τους συναδέλφους να στηρίξουν τη μουσικό.

Απαιτούμε την επαναπρόσληψή της και τη μετατροπή των συμβάσεων όλων των συμβασιούχων που εργάζονται στον Δήμο μας σε αορίστου χρόνου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet