Συνεχίζεται η «Ώρα του Δημότη» – Πολίτες συζητούν με τον δήμαρχο Ηλ. Αποστολόπουλο
Κοινωνία

Συνεχίζεται η «Ώρα του Δημότη» – Πολίτες συζητούν με τον δήμαρχο Ηλ. Αποστολόπουλο

Ήδη από την πρώτη θητεία του ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, είχε καθιερώσει τον θεσμό της «Ώρας του δημότη», που στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου.

Πιστός στο «ραντεβού» του, ο δήμαρχος ξεκίνησε εκ νέου τις εβδομαδιαίες συναντήσεις του, επιδιώκοντας τον διάλογο και την αμεσότερη επικοινωνία με τους δημότες. Έτσι, μία ημέρα κάθε βδομάδα, ο κ. Αποστολόπουλος θα δίνει την ευκαιρία στους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στη διοίκηση του Δήμου και να ενημερώνονται για την πορεία και τις εξελίξεις όσων έργων και προγραμμάτων «τρέχουν». Παράλληλα, οι δημότες θα μπορούν να ενημερώνουν τον δήμαρχο ή να καταθέτουν τις δικές τους προτάσεις και ιδέες και να συζητούν μαζί του θέματα που τους απασχολούν.

Τα ραντεβού θα πραγματοποιούνται στο δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού (Λ. Περικλέους 55) ή στο Κοινοτικό Κατάστημα Παπάγου (Αναστάσεως 90).

Για ορισμό συναντήσεων με τον δήμαρχο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στη γραμματεία του δημαρχείου και στους τηλεφωνικούς αριθμούς 213 2002815 και 213 2002806, από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet