Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή: Σε ανοχύρωτη πόλη έχει μετατρέψει τον Δήμο Πεντέλης η διοίκηση του κ. Στεργίου
Κοινωνία

Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή: Σε ανοχύρωτη πόλη έχει μετατρέψει τον Δήμο Πεντέλης η διοίκηση του κ. Στεργίου

Ευθύνες στη διοίκηση του δημάρχου Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου – Καψάλη, μεταξύ άλλων και για τις συνθήκες υπό τις οποίες ξεκίνησε η φωτιά στο Νταού Πεντέλης, η οποία εν συνεχεία επεκτάθηκε και ρήμαξε την Ανατολική Αττική, επιρρίπτει η δημοτική παράταξη Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή, με επικεφαλής τον κ. Αντώνη Φειδοπιάστη.

Η παράταξη, στην ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρεται και στο θέμα των «αυτοσχέδιων» χωματερών που, όπως υποστηρίζει, λειτουργεί η διοίκηση στον Δήμο, αλλά και στα σημερινά πλημμυρικά φαινόμενα στα Μελίσσια.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της παράταξης:

Σε ανοχύρωτη πόλη έχει μετατρέψει τον Δήμο Πεντέλης, και όχι μόνο, η διοίκηση του δημάρχου κ. Στεργίου.

Έχουμε και λέμε:

Εδώ και μήνες λειτουργεί τρεις αυτοσχέδιες χωματερές για την απόρριψη κλαδιών και ογκωδών απορριμμάτων εντός της πόλης.

Η πρόσφατη φονική πυρκαγιά που κατέκαψε την Ανατολική Αττική και εξελίχθηκε σε εθνική τραγωδία, ξεκίνησε από τo Νταού Πεντέλης, καθώς ο Δήμος δεν είχε λάβει κανένα μέτρο πρόληψης , δεν είχε προβεί σε καθαρισμό οικοπέδων στον συγκεκριμένο οικισμό, δεν υπήρχε πυροσβεστικό όχημα, είχε φροντίσει να διαλύσει το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πολιτικής Προστασίας και να απαξιώσει την υλικοτεχνική υποδομή του και όλα αυτά ενώ η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας είχε δώσει αυξημένο δείκτη επικινδυνότητας.

Και ως «κερασάκι στην τούρτα» ήρθε και η σημερινή πλημμύρα στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων, καθώς ο κ. Στεργίου δεν είχε  φροντίσει να καθαριστούν τα φρεάτια της πόλης.

Όσο περνά ο καιρός αποδεικνύεται η ανικανότητα και η ανεπάρκεια της σημερινής διοίκησης, πράγμα που την καθιστά ολοένα και πιο επιζήμια και επικίνδυνη για την πόλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet