Video

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ: Με το βλέμμα στην επόμενη μέρα – VIDEO

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ Μελίσσια-Νέα Πεντέλη-Πεντέλη Μανώλης Γραφάκος, τη Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014. Αφορμή της συνέντευξης ήταν η εκδήλωση στήριξης προς την παράταξη από τον πρώην δήμαρχο Μελισσίων Γιάννη Μητρόπουλο, αλλά και η ανακοίνωση ορισμένων νέων συνεργασιών. Στην ίδια συνέντευξη έγινε αναφορά και για το «καυτό» ζήτημα του «Παπαδημητρίου», για το οποίο θα πραγματοποιηθεί και ξεχωριστή ανοιχτή συζήτηση.

Σε ό,τι αφορά τη στήριξη από τον πρώην δήμαρχο Μελισσίων, ο κ. Μανώλης Γραφάκος τη χαρακτήρισε ως ιδιαιτέρως σημαντική, καθώς -όπως είπε- η διοίκησή του σηματοδότησε μία πορεία την οποία η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ επιθυμεί να συνεχίσει. Επίσης, ξεκαθάρισε ότι η παράταξή του στο επόμενο διάστημα θα επενδύσει στον διάλογο και όχι στην πόλωση, «κοιτάζοντας» πλέον στην επόμενη μέρα, δηλώνοντας ταυτόχρονα βέβαιος για το θετικό για τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ αποτέλεσμα των προσεχών δημοτικών εκλογών.

Ακολουθεί το σχετικό μήνυμα του υποψήφιου δημάρχου Μανώλη Γραφάκου, καθώς και η ανακοίνωση των νέων συνεργασιών του συνδυασμού:

 

Τα ερωτήματα των δημοσιογράφων εστιάστηκαν τόσο στην πολιτική των ευρύτερων συνεργασιών στις οποίες προχωρεί ο συνδυασμός της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, όσο και στις κινήσεις του αντίπαλου «στρατοπέδου», αυτού του νυν δημάρχου Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη.

Σημαντικό τμήμα της συνέντευξης Τύπου αφιερώθηκε στο μείζον ζήτημα του Παπαδημητρίου που βρίσκεται επί… ξυρού ακμής, καθώς -όπως τονίστηκε- οι χειρισμοί της διοίκησης Στεργίου έχουν δημιουργήσει άμεσους κινδύνους για έκπτωση του σχετικού Π/Δ και κατ΄ επέκταση για απώλεια του δάσους. Αφού έγινε μία σύντομη, αλλά αναλυτική παρουσίαση του θέματος από τους συνεργάτες του κ. Μ. Γραφάκου (σ.σ.: προφανώς θα αναλυθεί περαιτέρω στην προγραμματισμένη ανοιχτή εκδήλωση που προγραμματίζει η παράταξη), ο επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ συνόψισε τα βασικά στοιχεία της υπόθεσης και απάντησε στις σχετικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet