ΣΒΑΠ και Δήμος Χαλανδρίου συνδιοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα για το Waste4think
Αυτοδιοίκηση

ΣΒΑΠ και Δήμος Χαλανδρίου συνδιοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα για το Waste4think

Ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ), στο πλαίσιο της προώθησης καινοτόμων τεχνολογιών που σκοπό έχουν την προστασία του περιβάλλοντος, την εξοικονόμηση ενέργειας και οτιδήποτε άλλο συμβάλλει στη βιώσιμη ανάπτυξη των αστικών περιοχών, στηρίζει την πρωτοβουλία του Δήμου Χαλανδρίου και συνδιοργανώνει την ενημερωτική ημερίδα του ευρωπαϊκού προγράμματος Waste4Think.

Πρόσκληση ημερίδας waste4think

Ιδιαίτερα στο κρίσιμο θέμα της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων, ο ΣΒΑΠ δίνει έμφαση στην ευαισθητοποίηση των πολιτών, καθώς επίσης και στη διάδοση των νέων τεχνολογιών, με στόχο τη μείωση του όγκου των απορριμμάτων που καταλήγουν στις χωματερές, με αξιοποίηση των συλλεγόμενων υλικών.

Το ερευνητικό πρόγραμμα Waste4Think σκοπεύει, κατά κύριο λόγο, στην προώθηση πρακτικών κυκλικής οικονομίας σε υφιστάμενα συστήματα διαχείρισης απορριμμάτων, υλοποιώντας και ολοκληρώνοντας 20 καινοτόμες περιβαλλοντικές λύσεις, που καλύπτουν όλο το φάσμα της διαχείρισης απορριμμάτων.

Πρόγραμμα ημερίδας Waste4think

Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018, στο αμφιθέατρο του κτηρίου της Ολυμπιακής Επιτροπής (Λεωφ. Δημητρίου Βικέλα 52, Χαλάνδρι).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet