Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), Δημήτρης Παπαστεργίου, είχε διαδικτυακή συνάντηση με τον δήμαρχο Ελασσόνας, Νίκο Γάτσα και τον αναπληρωτή δήμαρχο και αντιδήμαρχο Πολεοδομίας-Προγραμματισμού και Οργάνωσης, Δημήτρη Καρανίκα, όπως ενημερώνει το γραφείο Τύπου της Ένωσης.
Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής συνάντησης, ο κ. Γάτσας ευχαρίστησε τον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ για την άμεση συμπαράστασή της προς τους δημότες της περιοχής όταν χτύπησε ο δυνατός σεισμός του περασμένου Μαρτίου. Η ΚΕΔΕ είχε προσφέρει το ποσό των 25.000 χιλιάδων ευρώ για την αντιμετώπιση των άμεσων προβλημάτων, τις πρώτες ώρες μετά το χτύπημα του εγκέλαδου.
Ο κ. Παπαστεργίου τόνισε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση ενωμένη αντιμετωπίζει κάθε θεομηνία και ότι προχωρά ο σχεδιασμός της ειδικής ομάδας Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ, για την συνδρομή κάθε Δήμου που αντιμετωπίζει προβλήματα από θεομηνίες.

