Γ. Ιωακειμίδης: Αλλάζουμε την Αττική με αισθητική και ήθος
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Γ. Ιωακειμίδης: Αλλάζουμε την Αττική με αισθητική και ήθος

Η μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται η Αττική δεν θα ξεκινήσει κάποια στιγμή στο μέλλον. Ξεκινάει από… σήμερα! Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Ιωακειμίδης, με την προεκλογική εκστρατεία που στηρίχτηκε στην προγραμματική πρόταση του και χαρακτηρίστηκε από ευρωπαϊκό πολιτικό ήθος, μακριά από την περιρρέουσα τοξικότητα. Το ίδιο μήνυμα στέλνει ο κ. Ιωακειμίδης και με το κεντρικό προεκλογικό περίπτερο του του συνδυασμού του, του Αττικού Κύκλου Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης, που βρίσκεται στην πλατεία Κοραή απέναντι από τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου.

Είναι ίσως η πρώτη φορά που ένα προεκλογικό περίπτερο παρουσιάζει τόσο μεγάλο αισθητικό ενδιαφέρον. Σχεδιάστηκε από έναν από τους σημαντικότερους αρχιτέκτονες της Ελλάδας σήμερα, που προτιμά να παραμένει στα μετόπισθεν της προσπάθειας του Γιώργου Ιωακειμίδη, χωρίς να επιδιώκει τη δημοσιότητα. Επίσης, στην υψηλή αισθητική του συνέβαλε και η διακόσμησή του από τον ζωγράφο Γιάννη Ασημακόπουλο ο οποίος παραχώρησε ένα έργο του για να κοσμήσει το εσωτερικό του περιπτέρου και φιλοτέχνησε στους τοίχους του δυο από τα βασικά στοιχεία του προγράμματος του Γ. Ιωακειμίδη: τη διοχέτευση του 1% του ΦΠΑ στην Αττική για την κατασκευή υποδομών Πολιτικής Προστασίας και τη δημιουργία δημόσιου νοσοκομείου στην Ανατολική Αττική.

Δεν είναι τυχαίο ότι στη χτεσινή μαζική γιορτή που οργάνωσε ο Γιώργος Ιωακειμίδης η συζήτηση δεν περιστράφηκε μόνο γύρω από τα πολύ αισιόδοξα μηνύματα για το αποτέλεσμα της Κυριακής, αλλά έγινα πολλές εγκωμιαστικές αναφορές και για το ίδιο το περίπτερο. Αλλάζουμε την Αττική λοιπόν από σήμερα, με πρόγραμμα, αισθητική και ήθος!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet