Γ. Μυλωνάκης: Υποστελεχωμένη η υπηρεσία καθαριότητας στην Αγία Παρασκευή
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Γ. Μυλωνάκης: Υποστελεχωμένη η υπηρεσία καθαριότητας στην Αγία Παρασκευή

Το αμαξοστάσιο του Δήμου Αγίας Παρασκευής επισκέφθηκε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αλλάζουμε Γιάννης Μυλωνάκης, για να συζητήσει με τους υπαλλήλους της καθαριότητας.

Ο κ. Μυλωνάκης αναφέρει σχετικά:

«Σήμερα (28/11) το πρωί επισκέφτηκα το αμαξοστάσιο του Δήμου μας, όπου είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τους υπαλλήλους της καθαριότητας, τους ανθρώπους που σε κακές συνθήκες εργασίας και με λιγοστά μέσα, κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατούν την πόλη καθαρή.

Δυστυχώς, κατά γενική ομολογία, η κατάσταση στην καθαριότητα δεν είναι καλή. Παρά τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι υπάλληλοι, με ευθύνη της δημοτικής αρχής δεν έχουν γίνει ούτε τα βασικά. Κι αυτό γιατί όπως μου εξήγησαν, η υπηρεσία είναι υποστελεχωμένη με αποτέλεσμα να μη γίνονται επαρκή δρομολόγια. Την ίδια στιγμή και παρά την εισήγηση της ίδιας της υπηρεσίας, δεν έχει προχωρήσει ακόμα η μελέτη χωροθέτησης κάδων. Σε ό,τι αφορά σύγχρονες διαδικασίες ανακύκλωσης, όπως συμβαίνει ακόμα και σε γειτονικούς δήμους, ούτε λόγος.

Ως παράταξη είμαστε δίπλα στους ανθρώπους της καθαριότητας, αλλά πάνω απ’ όλα, είμαστε και θα είμαστε δίπλα στους δημότες της Αγίας Παρασκευής, που βιώνουν καθημερινά την υποβάθμιση της καθημερινότητάς τους. Για μας και για μένα προσωπικά δεν τίθεται καν θέμα προτεραιοτήτων. Η καθαριότητα θα είναι η πρώτη υπηρεσία που ως νέα δημοτική αρχή θα δουλέψουμε για να βελτιώσουμε, ώστε να ανταποκρίνεται στα πρότυπα του σύγχρονου κι ανθρώπινου δήμου που οραματιζόμαστε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet