Γ. Τσιμόπουλος και Χ. Πάτσης στον συνδυασμό Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Γ. Τσιμόπουλος και Χ. Πάτσης στον συνδυασμό Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης

Δύο νέες συνεργασίες ανακοίνωσς η δημοτική παράταξη Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών:

Ειδικότερα:

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο Γιάννης Τσιμόπουλος, Στέλεχος Ασφαλιστικής Εταιρίας, ο οποίος θα συμμετέχει ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος για τη νέα συνεργασία επεσήμανε:

«Με ιδιαίτερη Χαρά, υποδεχόμαστε στη “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ  –  ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ  –  ΕΚΑΛΗΣ”  τον 37  χρόνο  Στέλεχος Ασφαλιστικής Εταιρίας Γιάννη Τσιμόπουλο.  

Είναι Πολιτικός Επιστήμων, κάτοχος δυο Μεταπτυχιακών και παρά τις Οικογενειακές κι  Επαγγελματικές  υποχρεώσεις του, συμπληρώνει συνεχώς τις  Επιστημονικές γνώσεις  ολοκληρώνοντας  και  τρίτο Μεταπτυχιακό   στην Τραπεζική  και Ασφαλιστική  Διοίκηση  ( ΕΚΠΑ ).                                           

Η Αγάπη του στην Πόλη που Γεννήθηκε και μεγαλώνει το Παιδί  του, μαζί με το Μεγάλο Ενδιαφέρον του για την Αυτοδιοίκηση τον οδηγούν ως Υποψήφιο σε  διαδοχικές Δημοτικές εκλογές.                                          

Με τη Βοήθεια του Γιάννη,  ο Δήμος Κηφισιάς θ’ ανέβει ακόμη πιο Ψηλά !».

Ο κ. Τσιμόπουλος δήλωσε: «Η Κηφισιά, η πόλη που αγαπώ βαθιά, χρειάζεται με την ίδια σοβαρότητα και ευθύνη να συνεχίσει να εξελίσσεται σε μια πόλη πρότυπο! Συντάσσομαι με τον Γιώργο Θωμάκο, έναν άνθρωπο ηθικό και εργατικό και μόνη μας έννοια είναι εύρεση λύσεων στις πραγματικές ανάγκες του Δήμου μας και όλων των κατοίκων. Ας αφήσουμε τις πράξεις να μιλήσουν».

Ο κ. Τσιμόπουλος, προέρχεται από τη Δημοτική Παράταξη «Αλλάζω την Πόλη μου”, με την οποία συμμετείχε στις τελευταίες Αυτοδιοικητικές Εκλογές

Βιογραφικό κ. Τσιμόπουλου

Ο κ. Τσιμόπουλος είναι 37 ετών και εργάζεται από το 2004 στον ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα σε ασφαλιστική Εταιρία.

Έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και είναι  κάτοχος Μεταπτυχιακού στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές (Παν. Πειραιά), Εφαρμοσμένων Οικονομικών και Χρηματοοικονομικών (Οικονομικό Παν. Αθηνών) ενώ ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Μ.Β.Α. με ειδίκευση την Τραπεζική και Ασφαλιστική Διοίκηση (ΕΚΠΑ).

Επίσης, ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος καλωσορίζει στη «Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης» τον εκδότη, συγγραφέα και πολιτικό επιστήμονα κ. Χάρη Πάτση.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς για τη νέα συνεργασία επεσήμανε:

Μεγάλη Ικανοποίηση για τη ” ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ” και Καλό για τον Δήμο μας, η Ποιοτική Ενίσχυση μας με τον Εκδότη, Συγγραφέα, Πρόεδρο των Συλλόγων Γονέων 1ου Δημοτικού Σχολείου και 1ου Γυμνασίου Κηφισιάς, Χάρη Πάτση.

Δραστήριο μέλος των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου μας και με πυκνή Πολιτιστική δράση σ’ Ελλάδα κι εξωτερικό.

Η Οικογενειακή εκδοτική κι επιχειρηματική Εμπειρία θα είναι πολύ Χρήσιμη στον Σύγχρονο Δήμο Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης.

Μαζί θα συνεχίσουμε με Δημιουργικό Κέφι, το ίδιο που Συνεισέφερε για την Ανέγερση της Σύγχρονης Πτέρυγας του Ιστορικού 1ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς που σύντομα παραδίδεται.

Ο κ. Χάρης Πάτσης δήλωσε από μέρους του:

Με ιδιαίτερη χαρά επισημοποιώ σήμερα τη συνεργασία μου με τον Δήμαρχο Κηφισιάς κ. Γιώργο Θωμάκο προσβλέποντας στην από κοινού καλλιέργεια δράσεων που θα αναμορφώσουν τους τομείς της Παιδείας και του Πολιτισμού προς όφελος όλων των πολιτών του Δήμου μας. 

Βιογραφικό του κ. Χάρη Πάτση

Γεννήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι γιος του ομώνυμου Έλληνα εκδότη – παιδαγωγού Χάρη Πάτση και συνεχιστής του έργου αυτού δραστηριοποιούμενος εκτενώς στον χώρο των Γραμμάτων και του Πολιτισμού.

Έχει παρακολουθήσει ακαδημαϊκά προγράμματα σπουδών στην αλλοδαπή και τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τις πολιτικές επιστήμες.

Η οικογένειά του συνδέεται με την Κηφισιά από το 1950. Στα κοινά του Δήμου μας συμμετέχει εθελοντικά τα τελευταία έτη μέσω της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας. 

Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Κηφισιάς “Γεώργιος Δροσίνης” και 1ου Γυμνασίου  Κηφισιάς

Ως ιδιαίτερα σημαντική κρίνεται και η προσωπική του συμβολή στην ανέγερση της νέας πτέρυγας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet