Δήμος Μπροστά+: Συγχαρητήρια στο ΚΟΙΠΑΠ για την εκδήλωση για το ασφαλιστικό
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Δήμος Μπροστά+: Συγχαρητήρια στο ΚΟΙΠΑΠ για την εκδήλωση για το ασφαλιστικό

Το ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό και η Κοινωνική Πολιτική συζητήθηκαν σε εκδήλωση που διοργάνωσε το ΚΟΙΠΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης στην αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης».

Οι εξαίρετοι ομιλητές, Αλέξης Μητρόπουλος, Καθηγητής Εργατικού Δικαίου, Πρόεδρος ΕΝΥΠΕΚ, Φωτεινή Βρύνα, επικεφαλής τομέα Ισότητας Φύλων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και Δημήτρης Μπολόφης, Εργατολόγος ανέλυσαν την σημερινή πραγματικότητα στον τομέα της εργασίας και έλυσαν σημαντικές απορίες για πρακτικές και πολιτικές που θα πρέπει να εφαρμοστούν για να ανατραπεί η αρνητική κατάσταση.

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και τα στελέχη της παράταξης «δήμος Μπροστά+», Ιορδάνης Βογιατζόγλου,  Χαράλαμπος Καρανάσος, Ελένη Μανδαμαδιώτου, Δημήτρης Τριανταφύλλου, Μαρήλια Νικολαΐδου, Αθανασία Κωστάκου, Σίννη Σπυριδούλα, βασιλική Μαντζαβέλα.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε: «Θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο του ΚΟΙ.Π.Α.Π Παναγιώτη Μπόλλα για την διοργάνωση, στην συντονίστρια της ομιλίας Σοφία Γουναροπούλου, στην διευθύντρια τρίτης ηλικίας Άννα Γαϊτανίδου καθώς και στους εξαιρετικούς ομιλητές για τις τοποθετήσεις και τις σαφείς απαντήσεις που έδωσαν στα ερωτήματα του κόσμου. Τέτοιες εκδηλώσεις βοηθούν στην ενημέρωση του κοινού και μας βοηθούν να λύνουμε σημαντικές απορίες για το αύριο».

Γραφείο Τύπου δημοτικής παράταξης Δήμος Μπροστά+.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet