Η Φωτογραφική Λέσχη Αμαρουσίου-f531 οργανώνει την νέα ετήσια έκθεση φωτογραφίας στην πόλη με θέμα «Πορτρέτα Ανθρώπων». Τα εγκαίνια της έκθεσης, η οποία θα φιλοξενηθεί στον Πολυχώρο Πολιτισμού «ΑΡΤΕΜΙΣ» (Βασ. Όλγας 14 & Σουρή, Μαρούσι), θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2026, στις 7.30μ.μ.
«Το πορτρέτο είναι μια μορφή τέχνης που εστιάζει στην αποτύπωση της προσωπικότητας, της έκφρασης και της ουσίας ενός ατόμου ή μιας ομάδας ανθρώπων. Είναι η συνάντηση δύο κόσμων: του φωτογράφου και του ανθρώπου που στέκεται μπροστά στον φακό» σημειώνουν οι διοργανωτές και προσθέτουν:
«Σε αυτή την έκθεση, τα πορτρέτα ξεπερνούν τα όρια των χαρακτηριστικών του προσώπου. Είναι μια πλάτη σκυμμένη από τον χρόνο, ένα χέρι που κρατά ένα αντικείμενο με νόημα, μια φιγούρα που χάνεται στο φως ή μια σκιά που διηγείται μια ιστορία. Κάθε φωτογραφία είναι μια προσπάθεια να ανακαλύψουμε την ανθρώπινη υπόσταση. Σας περιμένουμε για να μοιραστούμε αυτές τις στιγμές και να δούμε τον κόσμο μέσα από τα μάτια των μελών της Λέσχης μας».
Η έκθεση θα λειτουργεί από Δευτέρα 25/5 έως και Παρασκευή 29/5/2026.
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-14:00 & 17:00-20:00.

